Zasvěcení

Autor Tijan

E-kniha

Zasvěcení E-kniha

Autor Tijan

Součástí série: Zasvěcení 1. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Bailey je tak normální, jak jen to jde, když má někdo IQ v pásmu geniality a fotografickou paměť. Jednoho dne se začnou dít věci – uprostřed noci se jí někdo vloupá do domu, aby ji unesl jako rukojmí. Ukáže se, že jejím otcem je ve skutečnosti miliardář a počítačový génius Peter Francis, člověk, který byl odmalička jejím ideálem. To všechno se… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Bailey je tak normální, jak jen to jde, když má někdo IQ v pásmu geniality a fotografickou paměť. Jednoho dne se začnou dít věci – uprostřed noci se jí někdo vloupá do domu, aby ji unesl jako rukojmí. Ukáže se, že jejím otcem je ve skutečnosti miliardář a počítačový génius Peter Francis, člověk, který byl odmalička jejím ideálem. To všechno se dozví při setkání s temným, záhadným a vzrušujícím Kashtonem Colellem. Ten je spolupracovníkem jejího otce a dá Bailey na vybranou – půjde s ním a seznámí se s otcem, nebo bude přežívat odkázaná na sebe, protože únosci se ji pokusí znovu zajmout. Není o čem přemýšlet.

Potom potkají Bailey tři věci:

Žije v otcově rozlehlém sídle včetně osobních strážců a s nejlepším zabezpečením, co se dá za peníze koupit. Už není jedináček. Má tři sourozence, neví, co si s nimi počít, a naopak. Střeží ji Kash osobně. Doslova osobně. A je před čím ji střežit a ledacos z toho ji přivádí k šílenství.

Jako úplná outsiderka ve světě bohatství a dekadence si Bailey musí hledat cestu v rámci rodiny, která má víc tajemství, než si kdy uměla představit. Jedno z těch tajemství může být smrtící…

Sdílet 0

série
Zasvěcení 1. díl z 3
Další ze série
1. Zasvěcení
2. Poškození
3. Mstitelé
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Dominika P. registrovaný uživatel

    Naprosto super čtení až jsem nevydržela a přečetla další dva díly v angličtině a musím říct fakt pecka. Jen to chtělo víc prodloužit konec, ale jinak nemám co vytknout.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918929

  • 2 z 5 hvězdiček Petra Drudíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musím říct, že jsem poněkud v rozpacích. Po přečtení Bennet mafie, jsem čekala něco podobně dobrého bohužel tato kniha mi přijde jak když pejsek s kočičkou vařili dort.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918929

  • 3 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Tak jako ostatní čtenářky i já mám rozporuplný pocit co se týče stylu překladu. Chvílemi to bylo nesmyslné, přeskakování myšlenek, nedávalo to prostě smysl. Jinak příběh měl určitý potenciál, unesou dceru a ostatní se jí snaží chránit. Jen jsem nepochopila, že se bavili i ostatních únosech a k tomu nebylo řečeno nic. Přitom to mělo nějakou spojitost, nechci vyzrazovat kdo to dělal, ale to vážně dělali ti samí ? To by mě fakt zajímalo a vlastně proč...no je to nějak otevřené, možná že se dozvíme trochu víc v dalším díle. Od Tijan mám ráda knihy, ale tady srážím na tři hvězdičky hlavně kvůli překladu, škoda.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918929

  • 3 z 5 hvězdiček Petra Literarytwins registrovaný uživatel

    Na tuto knihu od Tijan jsem se poměrně těšila, protože ve sféře erotických romancí, je to zase trochu něco jiného, něco tajemného. Budu Zasvěcení hodnotit asi na části. Nejprve obálka knihy, za mě hezká, vkusná a sedí mi k hlavní hrdince. Celkové téma i příběhová linka se mi v knize poměrně líbila. Bavila mě, četlo se to dobře. Prostředí smetánky protkané intrikami, zákeřnostmi a tajemstvími udržuje u čtenáře poměrně zájem. Vše je za mě dobře doplněné zajímavými vedlejšími postavami a bavil a líbila se mi i hlavní mužská postava knihy. Kdo mi ale moc nesedl byla samotná hlavní hrdinka Bailey. Na jednu stranu "mozkovna" a super genius, na druhou stranu s prominutím neskutečně hloupá a naivní husička, která je v hlavě hrozná hrdinka, ale jinak sebou nechá zametat neskutečným způsobem. Co mě na knize ale zklamalo neskutečným způsobem byl popis a zpracování erotických scén. V knize není nic bráno moc vanilkově, popisy událostí, rozhovory všechno je celkem zostra a normálně, ale jakmile dojde na samotný popis akce mezi hrdiny, tak jsem si říkala: ,,Co to k sakru čtu?" Na to, že chlap je tajemný dominantní a záhadný a ona je již dávno plnoletá i zkušená tak prostě věty typu "tetelí se mi pulz", " Zdržoval se na mé krkavici nebo sjížděl po oblouku hrdla". Navíc pro popis situace, kdy se hlavní hrdina potřebuje sexuálně vybít při této tělesné aktivitě, aby se zbavil frustrace a scéna je pojatá jako uctíval mě celou noc"....ne prostě za mě toto ne! Nejsme v klášteře a do knihy to absolutně nezapadalo vzhledem ke stylu psaní, jakým byl příběh napsán. Další díl série si přečtu už kvůli zvědavosti a zvratu v závěru knihy a celkovému "odhalení padoucha" (to byla super pasáž příběhu). Zasvěcení není vyloženě brakem, ale musím říct, že jsem od této knihy čekala rozhodně něco víc.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918929

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora