Kamarád na sex E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nehledám vztah, jen někoho na jednu noc. Nebo na víc nocí. Vztah zahrnuje spoustu věcí, které vlastně ani jeden tak docela nechce dělat, ale myslí si, že je to tak správně, protože to je přece náplň vztahu… A já nejsem ochotná trávit svůj volný čas takhle. Zajít si ve dvou do kina, na večeři či na skleničku do baru? Od toho je už jenom jeden krok… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nehledám vztah, jen někoho na jednu noc. Nebo na víc nocí. Vztah zahrnuje spoustu věcí, které vlastně ani jeden tak docela nechce dělat, ale myslí si, že je to tak správně, protože to je přece náplň vztahu… A já nejsem ochotná trávit svůj volný čas takhle.

Zajít si ve dvou do kina, na večeři či na skleničku do baru? Od toho je už jenom jeden krok k návštěvě rodičů — a to je nepřípustné. Může fungovat „postelová dohoda“ s pár základními pravidly, mezi která patří žádná vztahová gesta? Zdá se, že hranice takového vztahu jsou jasné vymezené a nepřekročitelné… nebo ne? Pozn. kniha vyšla již dříve pod názvem Hranice vztahu.

Sdílet 0

Nakladatel
Mediaplex
jazyk
čeština
Počet stran
100
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

1.5 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Malá registrovaný uživatel

    Ta kniha nikdy neměla vyjít v tomto stavu. 72 stran, kdy se ani nedozvíte jména hrdinů. To si raději pusťte film tuším Kamarád taky rád-je to z toho hodně přepsané.

    E-kniha, Mediaplex, 2022,

  • 1 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Je to brak

    E-kniha, Mediaplex, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda