Výzva

Autor Elle Kennedy

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vysoká měla být moje šance, jak bych se mohla zbavit komplexu ošklivého káčátka a roztáhnout křídla. Místo toho jsem skončila v domě sesterstva plném nepříjemných holek. Nedokážu mezi ně zapadnout, proto nemůžu výzvu sester z Kappa Chí odmítnout.Výzva zní: Sveď toho nového rajcovního hokejistu z třeťáku.Conor Edwards vymetá každou párty v… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vysoká měla být moje šance, jak bych se mohla zbavit komplexu ošklivého káčátka a roztáhnout křídla. Místo toho jsem skončila v domě sesterstva plném nepříjemných holek. Nedokážu mezi ně zapadnout, proto nemůžu výzvu sester z Kappa Chí odmítnout.
Výzva zní: Sveď toho nového rajcovního hokejistu z třeťáku.
Conor Edwards vymetá každou párty v univerzitní Řecké čtvrti stejně jako postele holek ze sesterstev. Zamilujete se do něj dřív, než pochopíte, že kluci jako on nevěnují holkám jako já jediný pohled. Pan Oblíbený mě však zachrání – místo aby se mi vysmál, souhlasí s tím, že se mnou půjde do ložnice a bude předstírat, že jsme na to spolu vlítli.
A pak mě naprosto dorazí, když oznámí, že v tom předstírání chce pokračovat. Jak se ukázalo, Conor se rád baví a dál to hrát na holky ze sesterstva mu připadá jako hodně velká zábava.
Odolat jeho pohodářské povaze a sexy vzhledu je však skoro nemožné. A navíc si začínám myslet, že v Conorovi se toho možná skrývá víc, než dává sám najevo.

Sdílet 0

série
Briar U 4. díl z 4
Další ze série
1. Lov
2. Risk
3. Hra
4. Výzva
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Témata
sex
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 30 hodnocení čtenářů

25× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Naprosto miluji celou sérii Briar U. Pokud hledáte něco nenáročného, napsaného tak čtivě, že za odpoledne to slupnete jako malinu a ještě se u toho budete přiblble usmívat, tak neváhejte a začtěte se. Taylor je dle svých slov oplácaná nezajímavá holka, kterou nikdo nechce. Conor je jednou z hvězd Briarského hokejového týmu, je hříšně krásný a jeho svaly jsou jako vysoustružené. Navíc je to prvotřídní děvkař. Říká to o sobě i sám. Doporučuji.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026915713

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Ch registrovaný uživatel

    Výzva je poslední díl čtyřdílné série Briar. Přečetla jsem tahem Off-Campus a Briar a řekla bych, že mě tento díl nijak neurazil, ale ani nijak zvlášť nenadchl. Měla jsem tu trochu problém s uvěřitelnotí některých vedlejších postav, připadaly mi vyhnané do extrémních poloh. Taylořina úhlavní nepřítelkyně, která byla prvně nejlepší kamarádka, následně ji terorizovala, aby se pak opět stala její kamarádkou... Conorův nevlastní otec, který si ho léta tak nějak nevšímá nebo nemá potřebu si s ním promluvit a pak najednou citový výlev, jak ho má rád a je na něj pyšný. No a nakonec ten problém s uniklým videem. Tam jsem čekala, že se to ještě rozjede a ono to vyšlo tak nějak do ztracena, aniž bychom zjistili, co se s videem skutečně stalo a jestli to mělo nějaký vliv na její práci, tak jak se obávala. Takže tady ubírám jednu hvězdičku.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026915713

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Autorku mám velice ráda, mám přečteno všechno :) A tenhle páreček mne opravdu bavil, asi nejlepší díl ze série, doporučuji :)

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026915713

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Bych mohla číst knihu o každém zmíněném ve všech knihách z Briaru a stejně bych se bavila. Elle Kennedy prostě nezklame. Panejo... Tohle byl asi nejlepší díl, nejvíc napínavý s největší akcí a s krásnýmicity. Bylo mi Conora líto, protože minulost si nevybírá kdy zaútočí. Vlastně mi ale bylo mnohem víc líto Taylor, nevím jestli mají holky nějakej jinej mozek, ale asi by mi v jejím případě taky hlavou běželi všechny možný scénáře a hledala bych chybu u sebe. Asi bych ve většině případů reagovala prostě stejně. Přesto, že jsou oba rozdílní, jsou nakonec naprosto stejní. Oba mají své strachy, stinné stránky a bouřlivé dny. Ne pokaždý, je všechno jednoduchý a je důležitý vědět, že je o koho se opřít a že se tím všechno nepodělá, i když to momentálně tak vypadá. Tahle kniha se mi líbila moc, a už teď se těším, až se jednou do Briaru vrátím.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026915713

  • 5 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Já Elle Kennedy prostě miluju. Její knihy mě vždy pobaví a dodají mi energii, která mi schází. Každá její kniha je skvělá! Čekala jsem podle recenzí a hodnocení, že kniha bude nic moc, ale PANE BOŽE! Já osobně jí naprosto miluju (ne tolik jako Návrh, Skóre a Risk, ale miluju) a získala si mě hned na začátku. Conor je prostě zlato a mělo by se o něm více mluvit! Taylor mě občas fakt štvala, ale jinak jí zbožňuju. A ten jejich vztah? Ach joo, nemohla jsem z nich. Zlatíčka. Líbilo se mi, že to byl ze začátku fake vztah, ale nám bylo samozřejmě jasný, že brzy to fake nebude :Dd Překážky tu samozřejmě byly, ale naštěstí se všechno v pohodě vyřešilo, i když jsem si málem vytrhala vlasy :D.. Miluju všechny vedlejší postavy! Hlavně naše Briar U kluky. Trošku mě štvalo, že nebylo tolik scén na ledu a ani moc s ostatními chlapci, ale jinak jsem byla spokojená. Asi to neuchvátí všechny, ale já to vážně zbožňuju.! Tahle a Off-Campus série mi bude neskutečně chybět! Už teď je mi jasný, že si brzy dám rereading, protože bez téhle série nemůžu normálně fungovat :dd.. No nic, už aby byl venku díl The Legacy.. Hrozně moc doporučuju tuhle a Off-Campus sérii!!

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026915713

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora