Omyl

Autor Elle Kennedy

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

John Logan může mít kteroukoli holku si zamane. Pro hvězdu univerzitního hokejového týmu je život jeden velký večírek. Za jeho sexy úsměvy a okouzlujícím šarmem se ale skrývá stále rostoucí zoufalství, že se po promoci dostane do slepé uličky. Rychlovka s Grace Iversovou měla jen na okamžik rozptýlit jeho chmurné myšlenky. Poté co ji ale od… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

John Logan může mít kteroukoli holku si zamane. Pro hvězdu univerzitního hokejového týmu je život jeden velký večírek. Za jeho sexy úsměvy a okouzlujícím šarmem se ale skrývá stále rostoucí zoufalství, že se po promoci dostane do slepé uličky.

Rychlovka s Grace Iversovou měla jen na okamžik rozptýlit jeho chmurné myšlenky. Poté co ji ale od sebe kvůli jednomu hloupému omylu odehnal, je Logan odhodlaný obětovat poslední ročník vysoké, poslední rok své svobody, aby ji přesvědčil, že by mu měla dát druhou šanci.

Grace se po letních prázdninách vrací zpátky na Briarovu univerzitu, starší, moudřejší, a bez myšlenek na toho arogantního hokejistu, kterému málem věnovala své panenství. Už není ta uťápnutá chudinka, jako když se setkali poprvé. Jestli Logan očekává, že se za ním připlazí a bude žadonit o pozornost jako jiné holky, vážně se plete. A že ji chce zpátky? To se tedy bude muset pořádně snažit...

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 51 hodnocení čtenářů

35× 5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček @books_by_dee registrovaný uživatel

    Po přečtení dokonalého 1️⃣ dílu Návrh jsem se okamžitě začetla do 2️⃣ dílu série Off Campus PLÁN a zase jedna volná neděle znamenala, že jsem knížku přelouskala za jeden jediný den.😍 V téhle potkáváme sukničkáře Johna Logana, který prožije rychlovku s prvačkou Grace Iversovou a svět se mu tím obrátí o 360 stupňů. 💫 Uvědomí si, že Grace se mu vlastně i docela líbí a chtěl by mít vztah jako jeho kámoš Garrett s Hannou. No jo, ale to by Gracec nesměl odehnat. Po letních ☀️ prázdninách se Grace vrací jako vyměněná a Logan má co dělat, aby mu dala druhou šanci. 🙏 Už jsem si v knížce dlouho tak neužila loudění kluka a odmítání holky. 😂 Grace mu tu druhou šanci prostě nechtěla dát zadarmo, přesto že její srdce ♥️ jí radilo, ať se na vše vykašle a padne mu do náruče. Opět tady máme také trošku rodinného dramatu na straně Logana, což ději jenom pomohlo. Nebyl to prostě jen jednoduchý děj s romantickou linkou. 👌 Logan i Grace jsou úžasná dvojice, celá parta je vlastně skvělá. Úžasných scén není málo (a nemluvím jen o těch žhavých) – za mě třeba úžasná scéna, když si Logan uvědomí, že se mu Hannah nelíbí, ale jenom se mu líbí její vztah s Garretem nebo jeho básnička, jejich seznámení, jejich první rande. 👏😍 Všechno je to úžasně vtipné a romantické. Druhý díl byl skvělý, jako ten první, ale o trošičku méně. Proto dostává 4 ⭐️.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026919865

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Ch registrovaný uživatel

    Omyl je druhý díl série Off-Campus. Problém každé série je, že knihy mezi sebou porovnáváte. V tomto případě se mi první díl líbil malinko více a třetí díl Skóre asi ještě víc. Nicméně to neznamená, že by tahle kniha byla špatná. Logan je neštastně zamilovaný do partnerky svého nejlepšího kamaráda nebo si to alespoň myslí, navíc ho podle jeho vlastního mínění čeká po vysoké "peklo" a tak žije na maximum, dokud může. Při jedné ze svých eskapád potkává Grace, milou hodnou holku, která by zase ráda začala žít. Knížka se čte dobře, děj pěkně plyne, trochu mě tady rozčiluje konec příběhu, protože si nemyslím, že by v reálu Loganův otec po (10-15??) letech utopených na dne flašky najednou prozřel a naznal, že se musí začít chovat jako jejich otec. Spíš bych očekávala velmi nepříjemný vývoj situace, jinak pěkné.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026919865

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Nedá se porovnat zda první díl byl lepší či horší, prostě nemůžou být stejné, i lidé jsou jiní a tak to má být i v příbězích. Každý má spleten svůj osud jinak a tím jsou knihy poutavé. Nehledě je zajímavé, kam se hokejové partě kluků budou ubírat jejich životy. Zda opravdu se stanou hvězdami týmů, nebo je život a jiná práce odvede úplně někam jinam. Jdu na další díl :-)

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026919865

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora