Zmetek

Autor Elle Kennedy

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Už jen ta jobovka, že si vaše máma bere cizího bohatého chlápka, s nímž jste se v životě nesetkali, by byla na kteréhokoli osmnáctiletého kluka moc. Jenže pro RJe Shawa to není jediná špatná zpráva dne: Do čtvrtého ročníku má nastoupit na Akademii Sandover. Jestli nějaký zmetek a hacker jako RJ někam nepatří, je to luxusní chlapecká… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Už jen ta jobovka, že si vaše máma bere cizího bohatého chlápka, s nímž jste se v životě nesetkali, by byla na kteréhokoli osmnáctiletého kluka moc. Jenže pro RJe Shawa to není jediná špatná zpráva dne: Do čtvrtého ročníku má nastoupit na Akademii Sandover. Jestli nějaký zmetek a hacker jako RJ někam nepatří, je to luxusní chlapecká internátní škola pro bohaté delikventy.

RJ ví, že jeho pobyt v Sandoveru brzy skončí, proto nemá cenu hledat si přátele, nebo se snažit zapadnout. Když však v lese u školy potká krásnou dívku, plány na to, že se bude raději držet stranou, vezmou za své.

Sloane Tresscottová s ostrým jazykem a maskou ledové princezny pro něj představuje čiré pokušení. Je tu však jeden háček. RJ se Sloane nesmí ani dotknout, protože je dcerou ředitele.

Dobře, že RJ na pravidla nevěří. Sloane sice tvrdí, že na kluky letos zanevřela, ani ona však nemůže popřít, že mezi ní a RJem něco je.

RJ ji chce a získá ji, i kdyby ho to mělo zabít. Pokud ho dřív nezabije její bývalý přítel.

Sdílet 0

série
Prep 1. díl z 1
Další ze série
1. Zmetek
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
Počet stran
456
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 17 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Tady je třeba říct, že se jedná o 400 stránkový první díl série Prep, takže konec zůstává otevřený. Tato informace se zde na stránkách knih Dobrovský vůbec neuvádí, ani to z popisu obsahu není patrné. Druhý díl, anglicky Rogue (Fenn, Casey), ještě nebyl přeložen a na diskuzních fórech v Aj se ptali, zda má autorka v plánu psát třetí díl, takže netuším, zda i druhý díl nemá otevřený konec. Ke knize samotné. Četla jsem to v domnění, že se jedná o samostatný román, takže mě otevřený konec nemile zaskočil. Mluví tam asi 6 postav. Na straně 100 stále rozjezd, na straně 250 si říkáte, že se tak nějak pořád nic nedozvídáte a to v momentě, kde jiné romány tohoto typu už končí. Na straně 400 zjistíte, že to má další díl/y :) Co se týče postav a zápletky, je to velmi zajímavé (chlapecká střední škola, problémoví studenti, nevysvětlená nehoda, drogy, sex, vztahy s učiteli), ale strašně, opravdu strašně se to vleče. Hodně mi to obsahem připomínalo sérii Maxton Hall od M. Kasten: tři díly, vystupuje větší množství postav a velmi pozvolné tempo. Kennedy je moje oblíbená autorka a její série Briar a Off-Campus jsou skvělé, ovšem tady změnila formát (stejně jako Kaston oproti sérii Začít znovu) a ani v jednom případě bych neřekla, že to byla změna povedená.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026920748

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora