Výpověď

Autor Whitney G.

E-kniha
Výpověď - Whitney G. Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Pracovat pro hotelového magnáta Prestona Parkera není žádný med, a když Tara nastoupila jako jeho asistentka, nikdo nevěřil, že vydrží déle než dva měsíce, protože dvacet lidí před ní skončilo ještě mnohem dřív. Po dvou letech má však i ona arogantního tyrana plné zuby a usoudí, že je nejvyšší čas podat výpověď. Šéf jí však dopis vrátil se svým… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pracovat pro hotelového magnáta Prestona Parkera není žádný med, a když Tara nastoupila jako jeho asistentka, nikdo nevěřil, že vydrží déle než dva měsíce, protože dvacet lidí před ní skončilo ještě mnohem dřív. Po dvou letech má však i ona arogantního tyrana plné zuby a usoudí, že je nejvyšší čas podat výpověď. Šéf jí však dopis vrátil se svým typickým sexy úšklebkem a poradil jí, aby si pořádně přečetla svoji pracovní smlouvu.

Tara si teď uvědomuje, že pokud nenafinguje vlastní smrt, neotráví Parkera nebo se jí nepodaří vyjednat změnu v té nemožné smlouvě, uvízla navždy s tím nejnafoukanějším a nejbezcitnějším šéfem v New Yorku.

Jenže pak jí Parker jednou večer zavolá, protože se ocitne v nouzové situaci...

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 65 hodnocení čtenářů

49× 5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Tuhle knihu jsem celkem dlouho odkládala, protože tady nemá úplně nejlepší hodnocení. Nyní jsem se do ní pustila a musím říct, že to byla celkem parádní jízda, a že jsem ji odkládat rozhodně nemusela. Kniha se dobře čte, děj rychle ubíhá a než se stihnete všimnout jste na konci. Obě hlavní postavy jsou sympatické, inteligentní, romantické a skvěle se doplňují. V knize je pěkným, i když trochu naivním, způsobem popsáno, co všechno si filmová hvězda vlastně musí nechat líbit, aby mohla žít svůj vlastní život podle sebe, a jak těžký je čelit lžím a pomluvám od novinářů. Knize dávám pět hvězdiček, moc se mi líbila, místy mi sice přišla málo do hloubky, ale pořád se tam něco dělo a skvěle jsem se u ní bavila. Teď si jen říkám - bože, chci sakra vědět, jak to bude dál, a jak moc se jim bude líbit v té naší Praze.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913368

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna Krásová registrovaný uživatel

    Velice příjemně vzrušující čtení

    E-kniha, Baronet, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Málková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Od této knížky jsem se nemohla odpoutat. ❤️ Přečteno na jeden nádech a vůbec nelituji této koupi

    E-kniha, Baronet, 2020,

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Kotlantová registrovaný uživatel

    Hezká a vtipná knížka. Moc se mi líbila ☺️

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913368

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečetla se jedním dechem úžasná napínavá od začátku až do konce

    E-kniha, Baronet, 2020,

  • 3 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    "You were my right hand, my confidant… my everything." *** Whitney G. píše vážně dobře a její styl psaní mě baví. Proto když jsem dočetla její dvě knihy, které jsem od ní poprvé četla, jsem neváhala a pustila se do její další knihy. Kniha byla oddechová, rychlá a hlavně čtivá. Neskutečně rychle mi to čtení uteklo, takže to máte přečtené za den či dva. Postavy byly super. Tara byla skvělá, ten její sarkasmus a celkově všechno na ní :) .. Preston si mě získal hned. Sice se vážně choval, jako kretén a asi bych to u něho v práci psychicky nezvládla, ale co už :D. Hlavně že je k sežrání!! Docela by se mi líbilo více scén s Violet, protože mi příběh jako celek přišel takový "suchý".. Souhlasím se všemi, že konec byl uspěchaný, ale nijak extra mi to nevadilo. A samozřejmě nechyběl ani humor! Za mě vážně super kniha na relax, taková jednohubka :).. 3.5/5* 18+ - Sexuální scény

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913368

  • 2 z 5 hvězdiček Věra registrovaný uživatel

    Velmi obyčejné čtení. Od autorky jsem dříve četla Turbulence a to se opravdu nedá srovnat. Turbelence byla úžasná a propracovaná kniha.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913368

  • 5 z 5 hvězdiček Kami registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka je skvělá. Četla se sama a nemohla jsem se od ní odtrhnout.

    E-kniha, Baronet, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Staníčková registrovaný uživatel

    Tak tohle pro mě bylo úplně něco nového a inspirativního. Tara je v nezáviděníhodné situaci se svým nesnesitelným šéfem, který ji bombarduje e-maily ve dne v noci. Přestože práci potřebuje, tak zvažuje odchod, protože už díky práci přišla o veškerý soukromý život. Trošičku mi to připomíná Ďábel nosí Pradu :) Těším se na další knihy od této autorky :)

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913368

  • 5 z 5 hvězdiček Jane registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Takhle dlouho mě knížka nepobavila. Je to dramatické, výbušné, erotické, provokativní, sarkastické, prostě bomba.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913368

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora