Volání tučňáků

Autor Hazel Prior

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když se v přepychovém sídle Veronicy McCreedyové rozezní smích malé Daisy, probudí se v sedmaosmdesátileté milionářce opět touha po dobrodružství, a tak se vydá s Robertem Saddlebowem, který chystá sérii přírodovědných pořadů, do Austrálie a na Falklandy za svými milovanými tučňáky. Veroničin vnuk Patrick zatím pátrá v Kanadě po svém otci a… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se v přepychovém sídle Veronicy McCreedyové rozezní smích malé Daisy, probudí se v sedmaosmdesátileté milionářce opět touha po dobrodružství, a tak se vydá s Robertem Saddlebowem, který chystá sérii přírodovědných pořadů, do Austrálie a na Falklandy za svými milovanými tučňáky. Veroničin vnuk Patrick zatím pátrá v Kanadě po svém otci a objevuje doslova šokující věci. Jeho bývalá přítelkyně Terry, zůstala na Locket Islandu, ale její pohled na budoucnost se může změnit, protože právě zjistila, že s Patrickem čeká dítě. Román Hazel Priorové je mozaikou životních příběhů plných nečekaných zvratů, bolestných zklamání, opětovných setkání a nových nadějí. Jeho hrdiny jsou lidé, kteří hledají lásku a sami sebe, a jejich věčnou inspirací jsou samozřejmě opět tučňáci!

Sdílet 0

Nakladatel
Beta Dobrovský
jazyk
čeština
Počet stran
358
datum vydání
1.01.2023
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Věřte, že se můžete těšit na příjemné, romantické, dojemné a možná trochu neuvěřitelné dobrodružství jedné staré paní a jejích přátel, kteří ještě odmítají hodit flintu do žita. Žijí dál, dokud to jde, a i když tak na první pohled nevypadají, pomáhají, kde se dá. Velkou motivací a příkladem jsou pro ně jejich milovaní tučňáci, za kterými nepřestávají cestovat. Ostatně i o nich se toho dozvíte spoustu, takže se nejenom pobavíte, ale také poučíte.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana K registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Laskavé vyprávění o staré dámě a spoustě tučňáků. Knížka mi neuvěřitelně sedla, stejně jako první díl. Ráda ji doporučuji.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2023, 9788075935069

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 182 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora