Ellie a její náhodné setkání

Autor Hazel Prior

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Láska čeká na těch nejnečekanějších místech. Dojemný příběh o náhodných setkáních, která mění životy. Elliin život poklidně plyne. Má domov i manžela a je docela šťastná. I proto ji překvapí, když nalezne souznění s poněkud podivínským cizím mužem, který jí věnuje dárek a také nový pohled na život. Dan ve svém domku na vřesovišti vyrábí harfy a… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Láska čeká na těch nejnečekanějších místech. Dojemný příběh o náhodných setkáních, která mění životy.

Elliin život poklidně plyne. Má domov i manžela a je docela šťastná. I proto ji překvapí, když nalezne souznění s poněkud podivínským cizím mužem, který jí věnuje dárek a také nový pohled na život. Dan ve svém domku na vřesovišti vyrábí harfy a má pocit, že mu to stačí. Nikdy by ho nenapadlo, že mu do života vstoupí Ellie a s ní i celá řada nečekaných tónů. Člověk ale někdy potřebuje náhodné setkání, aby zjistil, jaký život může doopravdy vést.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2020
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Pokud hledáte odpočinkovou knihu, která je dojemná a zároveň se chcete ujistit, že stále existují dobří lidé, tak je Ellie a její náhodné setkání přesně to pravé ořechové. Díky této knížce si možná uvědomíte, že život je opravdu o náhodných setkáních, které nám mnohdy mění životy během vteřiny. Britská spisovatelka Hazel Prior to zkrátka popsala přesně tak, jak jsem očekávala. Kniha se čte dobře, občas se dojmete, občas vám bude do breku, ale nakonec víte, že na každého z nich čeká hezký život bez ohledu na to, jak to vše dopadne.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Pavla Koubková registrovaný uživatel

    Knížku jsem přečetla opravdu jedním dechem. Přenesla mě z reality do příběhu plného emocí a poeticky popisovaných míst a situací. Za mě skvělé odreagování a nenáročná ale velmi příjemná četba.

    Kniha, Domino, 2020, 9788074983948

  • 2 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Uf. Tak tohle nebyla kniha pro mě. Už od začátku se mi těžko četla a dočetla jsem ji jen proto, abych ji dočetla. Samotný příběh byl jednoduchý,mdlý. Ale co mi nejvíc vadilo byl styl psaní. Zdlouhavé popisování krajiny,pocitů a jasných věcí. Pro mě zklamání.

    Kniha, Domino, 2020, 9788074983948

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora