Kudy ke hvězdám

Autor Jenn Bennett

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jen lesy, hvězdy... a kluk, který jí zlomil srdce. Od loňského školního plesu se bývalí nejlepší kamarádi / teď úhlavní nepřátelé Zorie a Lennon snaží jeden druhému vyhýbat ze všech sil. Ale když se kempování s partou kamarádů tak trochu nepovede, ocitnou se uprostřed divočiny. Sami. Spolu. Co by se mohlo pokazit? Zatímco se ti dva noří hlouběji… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jen lesy, hvězdy... a kluk, který jí zlomil srdce.

Od loňského školního plesu se bývalí nejlepší kamarádi / teď úhlavní nepřátelé Zorie a Lennon snaží jeden druhému vyhýbat ze všech sil. Ale když se kempování s partou kamarádů tak trochu nepovede, ocitnou se uprostřed divočiny. Sami. Spolu. Co by se mohlo pokazit? Zatímco se ti dva noří hlouběji a hlouběji do severokalifornské divočiny, vyplouvají na povrch křivdy, chyby, tajemství i skrývané pocity. Kouzlo třpytivé noční oblohy a vůně lesů je silné, ale může mít tohle putování vůbec dobrý konec?

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 41 hodnocení čtenářů

32× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kamila registrovaný uživatel

    Ohromující kniha! Na první pohled mě zaujala opravdu nádherná obálka a už jsem věděla že kniha bude stejně zajímavá uvnitř jako je zvenku. V knize se nachází pár krásných nákresů map, kudy se hlavní hrdinové vydávali. Dlouho jsem čekala na polibek mezi Zorie a Lenonnem a dočkala jsem se až ke konci příběhu. Děj je velmi poutavý a napínavý. Kniha je čtivá a nemohla jsem se od ni odtrhnout. Doporučuji všem dívkám, které mají rády romantické příběhy.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610200

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna Prchlíková registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepsich knizek, ktere jsem cetla. Doporucuju.

    E-kniha, CooBoo, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Adriana registrovaný uživatel

    Dokonalost. Byla neustále chytlavá a plná zajímavého dobrodružství, díky tomu mi trvalo jen 2 dny ji přečíst. Určitě bylo super že se v knize nacházelo LGBT, láska, psychické problémy, dobrodružství, nevěra a mnoho dalšího.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610200

  • 5 z 5 hvězdiček Adriana registrovaný uživatel

    Jedním slovem MILUJU. Celou knihu jsem slupla za dva dny, protože se nedalo odtrhnout. Určitě se k ní zase vrátím. Především se mi líbilo co vše v knížce bylo… LGBT, láska, touha, nevěra, psychické problémy, také nějaké žhavé scénky a mnoho dalšího.

    E-kniha, CooBoo, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Nádherný příběh. Kniha do které jsem se opravdu vcítila a stojí za to.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610200

  • 5 z 5 hvězdiček Tery registrovaný uživatel

    K této knize nemám žádnou výtku, je dech beroucí.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610200

  • 5 z 5 hvězdiček Kate registrovaný uživatel

    Ke knize se stále vracím a opravdu ji miluji ✨

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610200

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle byla povedená knížka. Ze všeho nejdřív mě uchvátil obal knížky, který je naprosto okouzlující a následně mě pohltil i samotný příběh. Miluju přírodu a túry, takže jsem si užila celou strastiplnou cestu s hlavní dvojicí. Trošku jsem měla problém se sžít s hlavní hrdinkou, hlavně ze začátku příběhu, ale jak děj ubíhal dál i ona mi přirostla k srdci.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610200

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea Šuranová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásná kniha! Moc mě bavila a líbilo se mi, že se autorka inspirovala zkušeností, která se přihodila jejímu bratrovi. Lennona a Zorie jsem si hned na začátku zamilovala. Knížka se dobře četla a v některých částech mě pobavila. Doporučuji. :-)

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610200

  • 5 z 5 hvězdiček @vendysknihou registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musím teda říct, že na knihu jsem se opravdu těšila. Když mi přišla, začala jsem ji hned číst.. ale! Nevím čím to bylo, ale ze začátku, mě to moc nebavilo. Přišlo mi, že se nic neděje, že je to nuda. Ale jakmile se začalo na povrch dostávat nějaké to tajemství, začalo mě to hrozně bavit. Četla jsem knihu podle Goodreads sice 9 dní, ale asi 5 z nich jsem nečetla vůbec. A druhá půlka mě tak dostala, že jsem to dočítala až pozdě v noci, protože jsem nemohla odolat. . Kudy ke hvězdám je romantický příběh plný lásky, přátelství, ale nebojí se ani témat jako je třeba nevěra, rozvod nebo zdravotní a psychické problémy. Jsem moc ráda, že zde figurovali postavy v homosexuálním vztahu, podle mě je přítomnost lgbtq+ komunity v knihách rozhodně pozitivní aspekt. Příběh je psaný čtivě, některé postavy mi opravdu drásaly nervy, ale zase jsem si našla i své oblíbence. Jakmile Zorie a Lennon vkročili společně do divočiny, začalo to být až návykově čtivé.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610200

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora