Vášnivý lhář E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Čtvrtá kniha v sérii Vášnivých, která začala Vášnivým svůdníkem (knihou roku v Romantic Times, kterou Sylvia Day označila za „sladce vzrušující poklad“) a pokračovala Vášnivým sprosťákem a Vášnivým hříšníkem.   Na dvojku, co nechce randit ani se do sebe zamilovat, jsou spolu nějak často nazí.   … Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Čtvrtá kniha v sérii Vášnivých, která začala Vášnivým svůdníkem (knihou roku v Romantic Times, kterou Sylvia Day označila za „sladce vzrušující poklad“) a pokračovala Vášnivým sprosťákem a Vášnivým hříšníkem.

 

Na dvojku, co nechce randit ani se do sebe zamilovat, jsou spolu nějak často nazí.

 

London Hughesová se po několika letech strávených na vysoké škole oddává surfování, po nocích pracuje za barem, vysedává s kamarády a důkladně zkoumá, jak to vlastně v životě chodí. Všechno jí jde skvěle, nic neřeší, nic neplánuje.

 

Ale když ji jednou ráno spláchne pořádná vlna a večer ji úplně převálcuje sexy úsměv Luka Suttera, vychýlí se trochu ze svého kurzu… a nabere jeho směr. Jasně, Luke je na první pohled plejboj, ale vytrvalý hlas v hlavě jí pořád opakuje: Prostě to zkus – je to jen jednorázovka.

 

Luke funguje v módu děvkaře tak dlouho, že už se ani nepozastavuje nad tím, co vlastně dělá. Ale po úžasné noci s London si uvědomí, že se od zničujícího rozchodu vůbec nikam neposunul, ať už se vrhal kamkoliv – a s kýmkoliv. Díky London zatouží zase po něčem víc.

 

Každý vztah tvoří vždycky dva… a jejich minulost. London si s Lukem sice užívá, ale když zjistí, jaká je jeho minulost – konkrétněji, kdo je kdo v ní – všechno se nějak zamotá, což je přesně to, čemu se chtěla vyhnout. Pak už je to na Lukovi, aby změnil svůj život a přesvědčil ji, že nemá přehazovat výhybku.

 

***

„Supersexy, sofistikovaná romance, která dokonale zachycuje touhu, vzrušení, pochybnosti a tvář mladé lásky.“
Kirkus Reviews

„Ve čtvrtém románu série Vášnivých se autorkám podařilo dát klasické zápletce nový šmrnc. Sledovat, jak děvkař Luke potká tu pravou polovičku a nechá se okouzlit samostatnou London, která se ze všeho nejvíc děsí vztahů, je místy zábavné až příliš.“
RT Book Reviews

„Sexuální napětí mezi Lukem a London jiskří stejně jako sex sám.“
Library Journal

„Svěží, sexy a plné energie. Vášnivý lhář prokládá nezkrotnou vášeň se stejně divokým, upřímným dialogem, takže nebudete moct přestat číst. Procházet s Lukem a London cestu, která vede až k lásce, je výlet, který rozhodně stojí za to.“
Bookpage

 

***

 

Christina Laurenová je pseudonym dvou nejlepších kamarádek (spřízněných duší / skoro-dvojčat) a spolupracovnic Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové. Autorky píší jak fikci pro mladistvé, tak pro dospělé, a už spolu vytvořily čtrnáct The New York Times bestsellerů. Jejich knihy jsou přeloženy do více než 31 jazyků. (Některé romány obsahují líbání, jiné HÓÓÓDNĚ líbání.)

 

Sdílet 0

série
Vášnivý 4. díl z 4
Další ze série
1. Vášnivý svůdník
2. Vášnivý sprosťák
3. Vášnivý hříšník
4. Vášnivý lhář
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Témata
sex
Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2017
  • Soňa Roučková

    Autorky mají dobrý styl psaní, takže pokud od toho nečekáte dílo století, tak si knihu užijete. Je plná erotiky, vtipu, lásky a přátelství. Je o důvěře mezi partnery, kamarády, ale také o důvěře v sebe sama. Bavily mě kapitoly rozdělené z pohledu London a Luka, protože bylo zajímavé sledovat, jak to vidí každý jinak. Holky a kluci prostě mají odlišné názory.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 58 hodnocení čtenářů

29× 5 hvězdiček 17× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Lathenie registrovaný uživatel

    Kniha jako oddechovka není špatná, ale srdcovka to rozhodně není. Příběh je zajímavý, avšak vztahy hlavních hrdinů poměrně laciné.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650993

  • 4 z 5 hvězdiček veronika Rambousková registrovaný uživatel

    Slabsi nez predchozi dily, ale i tak se cetla dobre.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650993

  • 3 z 5 hvězdiček Kamila registrovaný uživatel

    Ač jsem si v knihovně půjčovala poměrně nedávno, vůbec si ji nepamatuji. Nic ve mě nezanechala.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650993

  • 5 z 5 hvězdiček Radka Čákorová registrovaný uživatel

    Doporučuji přečíst, jsem se od té knihy nemohla odtrhnout :)

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650993

  • 4 z 5 hvězdiček Michaela Herzogová registrovaný uživatel

    Série je celkem čtivá, ale nepatří mezi knihy které se dají číst vícekrát. Bavila a tahle byla asi nejlepší z celé série.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650993

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Doporučuji

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650993

  • 3 z 5 hvězdiček Lulu registrovaný uživatel

    Kniha se dobře četla, a šlo to samo. Ale příběh byl jednoduchý a poměrně laciný.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650993

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Nevím čím to, že někomu tahle kniha moc neseděla, protože mě oslovila velice. Byla to jedna z těch, co jsem četla opakovaně. Trochu mě zarážel název "lhář". Luke byl určitě děvkař, ale nelhal. Jediným skutečným lhářem tam byl Londonin bývalý. A ona se obávala, že se situace bude opakovat. Oba měli pro své chování důvody a bylo tam hezky vykresleno, jak těžko dává jeden zraněný člověk šanci jinému zraněnému člověku a jak těžko se pak buduje důvěra v dalším vztahu.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650993

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    knížka tak jako ty ostatní byla velmi čtivá :)

    E-kniha, Jota, 2017,

  • 4 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Tenhle díl byl celkem fajn, ale bez jakékoliv hlubší zápletky. Za mě byly lepší díly s Lolou a Harlow. Příběh byl v celku takový neslaný, nemastný. I přesto se ale dobře četl, jelikož autorčin styl psaní mi sedí, nemusela jsem se do čtení nutit a bavilo mě to. London mi byla sympatická, možná i proto, že jsem v ní viděla některé své vlastnosti. Tichá, empatická, se smyslem pro humor, pohotová, přemýšlivá a navíc grafická designérka. Za to Luke mi z počátku moc neseděl, asi bych měla taky velký problém s důvěrou a odevzdáním mu svých citů. Později jsem ho ale měla celkem ráda, za to jak byl vytrvalý, hodný, loajální, upřímný a v podstatě věřil ze všeho nejvíc svému srdci. Hrozně mě bavila i Margot, docela bych si ráda přečetla i její příběh.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650993

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 139 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora