V prázdnotě E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Probudil se ve spánkové komoře na obrovské vesmírné lodi. Nepamatuje si kdo je, kde je, ani jak se sem dostal. Plavidlo je plné zmrazených mrtvých lidí a on jediný je naživu. Při postupném vybavování si své identity se setkává s nejednou překážkou. Jeho jediným společníkem se mu stává umělá inteligence v lodních počítačích. Ochrání spolu s ní svou… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Probudil se ve spánkové komoře na obrovské vesmírné lodi. Nepamatuje si kdo je, kde je, ani jak se sem dostal. Plavidlo je plné zmrazených mrtvých lidí a on jediný je naživu. Při postupném vybavování si své identity se setkává s nejednou překážkou. Jeho jediným společníkem se mu stává umělá inteligence v lodních počítačích. Ochrání spolu s ní svou loď před nebezpečným polem asteroidů a nevítaným hostem? Na pomoc jim sice vyráží nová loď s posádkou, stihne se k nim ale dostat včas?

Sdílet 0

Nakladatel
Pointa Publishing
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Alena Gebhartová registrovaný uživatel

    V prázdnotě je jednou z nich, která si zaslouží pozornost. Moc se mi líbil ubíhající děj, který byl velice hezky vystavěn a vyprávěn. V knize je mnoho zajímavých postav (především postava umělé inteligence Stelly), nečekané zvraty i vyvrcholení. Rozhodně doporučuji všem věrným fanouškům SCIFI, ale i všem ostatním, kteří si chtějí užít chvíle s knihou od českého autora.

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076502444

  • 5 z 5 hvězdiček Jozef Jagušák registrovaný uživatel

    Za mňa, absolútne prekvapenie v tomto žánre. O to viac, že to bola moja prvá kniha z Českej sci-fi space scény a rovno takáto pecka! Za mňa napínavejšie a zaujímavejšie, než podobná kniha tohto žánru Marťan od Andyho Weira. Dúfam, že autor bude preložený a nájde sa distribútor, čo ho "pošle" do sveta:)

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076502444

  • 5 z 5 hvězdiček Eron Vron registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších sci-fi, co jsem v poslední době četl. Už jsem si začínal myslet, že česká sci-fi scéna umřela spolu s Karlem Čapkem, ale pan spisovatel mi dokázal opak. Doufám, že pokračování přijde brzy.

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076502444

  • 5 z 5 hvězdiček Vojtěch registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělý...Přečteno jedním dechem :-)

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076502444

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda