Území vlků

Autor J.R. Ward

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Lydia Susiová se naplno věnuje ochraně vlků v jejich přirozeném prostředí. Když hotelový řetězec začne zastavovat pozemky v sousedství rezervace a začne budovat obrovský obytný komplex, Lydia patří k nejsilnějším odpůrcům výstavby – a promění se v pohyblivý terč. Na scéně se objevuje nový zaměstnanec Projektu vlčích studií Daniel Joseph, nejednou… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lydia Susiová se naplno věnuje ochraně vlků v jejich přirozeném prostředí. Když hotelový řetězec začne zastavovat pozemky v sousedství rezervace a začne budovat obrovský obytný komplex, Lydia patří k nejsilnějším odpůrcům výstavby – a promění se v pohyblivý terč.

Na scéně se objevuje nový zaměstnanec Projektu vlčích studií Daniel Joseph, nejednou vytrhne Lydii trn z paty a zachrání ji. Ačkoliv se Daniel chová zdrženlivě, Lydia k němu vnitřně pociťuje důvěru. Neskrývá však něco?

Sázky se zvyšují, jeden z Lydiiných kolegů je zavražděn a ona se musí rozhodnout, jak daleko je ochotna při ochraně vlků zajít. Potom však šokující odhalení ohledně Daniela změní Lydiinu realitu způsobem, jaký by nikdy nedokázala předvídat. Některé osudy vyžadují odvahu, jiné však žádají ještě mnohem víc a neposkytují žádné záruky. Je předurčena najít pravou lásku… nebo ji drtivá ztráta navždy zničí?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Vendelinka_cte Uživatel aplikace KDčko

    Pořád si říkám, že to téma Bratrstva a spol. už musí být vysosané po tolika knihách, které se mu věnují. Jenže ono je to pořád fajn. Ward umí psát s lehkostí, uvěřitelně, vždycky mě dostane svými znalostmi určitých témat, třeba co se týče zdravotnictví nebo zbraní, je zkrátka vědět, že ví o čem píše. A v téhle knize jsem v podstatě až do konce tu zápletku fakt nerozuzlila, myslela jsem, že to bude úplně jinak. No a doufám, že v dalším díle si opraví ten závěr! :))

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918257

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Kovalovská registrovaný uživatel

    Skvěle napsaný příbě

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918257

  • 3 z 5 hvězdiček Literarytwins (Petra) registrovaný uživatel

    J.R.Ward je autorkou, která mě vlastně přivedla k erotické literatuře. O to těžší je pro mě psát tuto rozporuplnou recenzi. Vezmu to tedy asi z gruntu. Sérii Bratrstvo černé dýky od této autorky miluju, to je totiž skvělá čtenářská jízda, která je po všech stránkách dost našlapaná. Říkala jsem si, že bych sérii Doupě vlkanů s tím však porovnávat neměla, čekala jsem ale minimálně podobnou "jízdu". Jenže skutek utekl. *SPOILER* Neporovnávat série bylo o to těžší, protože do jisté míry byly dějově propojené, přitom každá psaná zcela odlišně. Doupě vlkanů psáno v er formě a mnohem, mnohem vlažnějším tónem než bratrstvo. Není zde zdaleka takový náboj a napětí. Hlavní postavy to samé, nemají takovou jiskru. Kdybych neměla přečtené BČD, řekla bych, že tato kniha byla super. Bohužel pro mě byla zajímavá pouze tajemstvím opředená postava Daniela a touha po rozlousknutí záhady. Nejzajímavější a pro mě byla poslední čtvrtina knihy. Zde zase smekám klobouk, protože mi tolikrát spadla brada překvapením. Wardová v poslední čtvrtině předvedla mistrovské dílo a zjistila jsem, že jsem byla po celou dobu vedle, jako ta jedle. Možná kdyby měla kniha méně stran a více akce a erotiky, bylo by to mnohem poutavější. Od Daniela jsem také čekala, že bude velký nebezpečný sex-appealem a testosteronem nabušený alfasamec, místy na mě spíš působil více jako zatoulané štěňátko. V závěru mě velmi překvapila Lydie. Suma sumárum? Brak to sice nebyl, ale oproti bratrstvu zde prostě chyběla ta jiskra, napětí a celkový náboj příběhu. Za mě osobně, kdyby Ward nechala světy oddělené a napsala zcela novou a oddělenou sérii, udělala by nejlépe. Co se pokračování týče, budu váhat...ale pravděpodobně si je přečtu ne ani tak z čtenářské touhy, ale čistě z ženské zvědavosti, jak to tedy celé dopadne.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918257

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Hloušková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihy od této autorky mám všechny přečtené. Toto vypadá na další slibnou sérii.Četla se dobře a měla napínavý děj.0

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918257

  • 5 z 5 hvězdiček Dana Doleželová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tahle autorka nikdy nepíše otevřené konce. No, nikdy neříkej nikdy. Už se těším na další díl. Konec překvapivý, děj napínavý. Scény s hvězdičkou nanejvýš dvě. Takže prostě super.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918257

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora