Travel Jobs E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Skvěle placený fulltime job nebo jen menší přivýdělek na cestách. Dali jsme dohromady víc než 100 možností, jak se živit cestováním, stát se digitálním nomádem nebo si na cestách přivydělávat. Každou možnost jsme detailně vysvětlili a přidali zkušenosti ostatních cestovatelů. V tomhle seznamu si najde svůj job opravdu každý. Co vše se v knize… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Skvěle placený fulltime job nebo jen menší přivýdělek na cestách. Dali jsme dohromady víc než 100 možností, jak se živit cestováním, stát se digitálním nomádem nebo si na cestách přivydělávat.

Každou možnost jsme detailně vysvětlili a přidali zkušenosti ostatních cestovatelů. V tomhle seznamu si najde svůj job opravdu každý.

Co vše se v knize dozvíš?

Zjistíš, proč cestovat pomalu a dlouho. Ukážeme ti, že pracovat na cestách má smysl. Dozvíš se, že máš šanci téměř v každém oboru, dokonce i bez sebemenších zkušeností. Pochopíš, proč čím dál tím víc lidí vyráží na rok do světa, dát si pauzu. Gap year má smysl pro každého. Zjistíš, jak si život nastavit tak, abys mohl žít jako digitální nomád. Čeká tě spousta zkušeností od českých a slovenských cestovatelů. Digitálních nomádů, dobrovolníků na farmě, instruktorů lyžování či herců v Bollywoodu. Když už si nějaký obor vybereš, knížka tě navede, kam dál.

Sdílet 0

Nakladatel
Travel Bible
jazyk
čeština
Počet stran
284
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Vladimír Tranta registrovaný uživatel

    Velice inspirativní. Doporučuji všem, kteří cestují a přemýšlejí, že budou žít v jinde.

    Kniha, Zoner Press, 2018, 9788087672648

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Staňková registrovaný uživatel

    Myslím, že z nápadá téhle knížky asi nikdo nezbohatne, ale některé nápady sjou velice zajímavé a pomůžou vám vydělat si pár korun navíc. Určitě to spojí za zkoušku...=)

    Kniha, Zoner Press, 2018, 9788087672648

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 290 Kč Nápověda
Další knihy autora