Teribear E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vyprávění, které pomáhá. Od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti. Teribear je méďa hrdina a také maskot Nadace Terezy Maxové už dlouhé roky, ale teprve nyní ožívá v příbězích Aleny Mornštajnové. Během svých napínavých dobrodružství navštíví zoologickou zahradu, les nebo třeba cirkus. S kým se při tom seznámí? A podaří se mu najít domov?… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vyprávění, které pomáhá. Od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti.

Teribear je méďa hrdina a také maskot Nadace Terezy Maxové už dlouhé roky, ale teprve nyní ožívá v příbězích Aleny Mornštajnové. Během svých napínavých dobrodružství navštíví zoologickou zahradu, les nebo třeba cirkus. S kým se při tom seznámí? A podaří se mu najít domov? Ilustrované vyprávění o přátelství, odvaze a odhodlání ukáže rodičům i dětem, že ke štěstí může dojít, doskákat nebo dojet na koloběžce úplně každý. Ať už je živý, nebo plyšový.

Sdílet 0

Nakladatel
Albatros Media
jazyk
čeština
Počet stran
128
datum vydání
1.01.2022
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    No páni! Přesně tohle jsem potřeboval a i když mi to z počátku přišlo jako bláznivý nápad, vyklubalo se z toho něco, co mi připomnělo, proč zbožňuju tuhle práci. Tenhle pocit nejde nemilovat, ta chvíle kdy otevřete knihu, od které nic nečekáte, a než se nadějete, jste v ní dokonale ponořeni, svět přestane existovat a vy se cítíte v daný moment okouzleni tak moc, že by vám záviděl i Doctor Strange.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh plyšového medvídka Teriho, který hledá svůj domov, své místo, kam by patřil. Zkusí ho najít u veverky, v ZOO, v cirkuse, i v lese. Při jeho dobrodružné cestě mu budete fandit, aby našel to, co hledá. Znám a mám ráda knihy Aleny Mornštajnové, které jsou pro dospělé (ostatně, kdo by je neznal), ale s její tvorbou pro děti se setkávám poprvé a musím říct, že jsem stejně nadšená. Milý, krásný příběh. Je to pohlazení po duši. Ač na pár stránkách, jsou tu skvěle vykreslené postavy. Je to výborně napsané, každý bude chtít s medvídkem Terim strávit ještě více času. Příběh je to dobrodružný, ale zároveň dojemný a zahřál mě u srdce. Krásné ilustrace dodávají knize tu správnou atmosféru. Opět jedna dětská kniha, která si získá i dospělé čtenáře. Knihu teď začíná číst má devítiletá dcera a věřím, že se jí také bude moc líbit.

    E-kniha, Albatros Media, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora