Talisman pro štěstí E-kniha
Talisman pro štěstí - Helena Hunting Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Je to láska, nebo je pro něj pouze talismanem pro štěstí?  Lila netuší, co pro ni bylo horší: den, kdy ji Ethan opustil, aby se soustředil na svou hokejovou kariéru, nebo den, kdy se o osm let později vrátil. Rád by navázal tam, kde kdysi přestali, Lila však už není ta samá dívka a ani jí nechce být. Ethan Kase touží po své někdejší slávě a… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je to láska, nebo je pro něj pouze talismanem pro štěstí?

 Lila netuší, co pro ni bylo horší: den, kdy ji Ethan opustil, aby se soustředil na svou hokejovou kariéru, nebo den, kdy se o osm let později vrátil. Rád by navázal tam, kde kdysi přestali, Lila však už není ta samá dívka a ani jí nechce být.

Ethan Kase touží po své někdejší slávě a to znamená získat Lilu zpět. S ní po boku dokáže učiněná kouzla.

Lila ho chce pustit zpět do svého srdce, dozví se však, že Ethanovi nejde o ni, ale o jeho hokejové umění. Jenže Ethan o Lilu už jednou přišel a teď udělá cokoli, klidně obětuje i svoji kariéru, aby Lilu znovu neztratil.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Tak jak se říká o hokejistech, že v hlavě mají jenom hokej a sex, to přesně vystihuje v této knize. Ethan nic neřešil, nic ho nezajímalo, i když byl k |Lile pozorný, stejně jako kdyby nic okolo nevnímal, a Lila jako holčička - věčně nerozhodná. Konec byl rychle uzavřený. Mohlo by být pokračování o jejích sestrách, kde by to bylo trochu více rozepsané.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026910169

  • 3 z 5 hvězdiček Kateřina Majerová registrovaný uživatel

    Knížka mě zaujala především kvůli hokejovému prostředí, které jsem chtěla porovnat s knihami od Elle Kennedy. Bohužel, k jejím kvalitám Talisman nedosahuje. Toho hokeje tam nakonec moc nebylo, což je škoda, když už i obálka navádí k jeho důležité roli. Každopádně k ději: hlavní hrdinové se setkávají šíleně rychle. Ethanův otec se dostává do nemocnice a to mu zkříží cestu s Lilou, vlídnou sestřičkou, která má k jeho rodině blízko. Ethan se snaží najít cestu zpět k Lile, kterou před lety opustil. Ta se ale cítí zrazená, ublížená a rozvodové papíry od manžela jí také nepřidávají na náladě. Hlavním aspektem knihy je především hledání cesty - Ethan se pomalu vrací do Lilina života a vše končí šťastně. Kniha ničím extra nevyčnívá, není to ale špatné čtení. Jen bych knihu lépe strukturovala a na nic nespěchala.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026910169

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka Vyhlídalová registrovaný uživatel

    Pro mě bohužel zklamání. Moc mě kniha nebavila, přišlo mi, že se tam nic moc neděje. Ani postavy jsem si nijak neoblíbila.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026910169

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Mně se kniha velmi líbila. Úžasný příběh plný romantiky. Skvělý román pro ženy.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026910169

  • 4 z 5 hvězdiček Alis registrovaný uživatel

    Od autorky jsem zatím nic jiného nečekala, ale můžu říct že mě knížka rozhodně nezklamala. Krásný romantický příběh, přečteno jedním dechem. Jediné co mi tam trošku chybělo, bylo trochu toho hokeje....Četla jsem už pár knížek s tohoto prostředí a chyběl mi tu nějaký hokejový humor, spoluhráči.....

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026910169

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Tuto autorku neznám a koukala jsem, že toto je její prvotina, ale zaujala mě anotace, tak jsem si ji koupila. Nemůžu říct, že bych byla úplně zklamaná to ne, ale něco mi na tom příběhu chybělo.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026910169

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora