Tajemství kouzelného keře E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Je to jen náhoda, že Vítek s Adélkou objevili zvláštní keř obsypaný voňavými bobulemi a nedlouho nato i tajemnou knihu? Budou to skutečně oni, kterým se podaří vypátrat ukryté kousky zázračného ornamentu a navždy zahnat nepřátele zpět do podzemí? Jako kouzlem se děti dostanou do nitra tajemného keře, kde se jim otevře úplně neznámý svět. Po… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je to jen náhoda, že Vítek s Adélkou objevili zvláštní keř obsypaný voňavými bobulemi a nedlouho nato i tajemnou knihu? Budou to skutečně oni, kterým se podaří vypátrat ukryté kousky zázračného ornamentu a navždy zahnat nepřátele zpět do podzemí?

Jako kouzlem se děti dostanou do nitra tajemného keře, kde se jim otevře úplně neznámý svět. Po ztrátě vzácné knihy naleznou pouze jednu vytrženou stránku s nejasnými nápovědami. Postupné sledování stop je zavede na neznámou cestu, na které budou muset překonat spoustu překážek. A díky tajemnému světu kouzel nakonec Vítek s Adélkou získají to nejcennější – pevné přátelství. Prožijte s nimi úžasné dobrodružství a pomozte jim rozluštit nečekané záhady!

Sdílet 0

Nakladatel
bambook
jazyk
čeština
Počet stran
112
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Poláček registrovaný uživatel

    Kniha je velmi napínavá s mnoha hlavolami, které děti vtáhnou do příběhu. Nečekaně zaujala mé děti a rád bych zjistil zda autorka napsala jiné knihy.

    Kniha, Grada, 2017, 9788027102563

  • 4 z 5 hvězdiček Pokorný registrovaný uživatel

    Poutavá a místy velmi napínavá kniha s mnoha pěknými obrázky.

    Kniha, Grada, 2017, 9788027102563

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 139 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora