Panovníci českých zemí - život a příběhy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Poutavě a svižně převyprávěné příběhy našich panovníků od Libuše a Sáma až po Františka Josefa I. a Karla I. Život, vláda i příběhy ze života českých knížat a králů jsou psány současným moderním jazykem, kterému dnešní děti snadno porozumí. Při čtení se nejen poučí, ale také výtečně pobaví. U každého panovníka nechybí medailonek se základními… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poutavě a svižně převyprávěné příběhy našich panovníků od Libuše a Sáma až po Františka Josefa I. a Karla I. Život, vláda i příběhy ze života českých knížat a králů jsou psány současným moderním jazykem, kterému dnešní děti snadno porozumí. Při čtení se nejen poučí, ale také výtečně pobaví.
U každého panovníka nechybí medailonek se základními fakty o jeho životě, který vždy skvěle doplní vybraný příběh z doby jeho vlády a děti si tak snadněji jednotlivé vládce českých zemí zapamatují.

Sdílet 0

Nakladatel
bambook
jazyk
čeština
Počet stran
128
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Mirek registrovaný uživatel

    Skvělý nápad, vtipné historky ze života panovníků umožní dětem si panovníky zapamatovat podle něčeho zajímavého, nejen podle datumu. Ideální pro zábavu i jako učebnice do školy.

    Kniha, bambook, 2018, 9788027106608

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora