Tajemství efektivního učení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

JEDINEČNÝ NÁVOD NA POUŽITÍ VAŠEHO MOZKU! Představte si, že... … je zkouškové období, a vy se přesto scházíte s přáteli, jste v pohodě a máte dobrou náladu. … se učíte poloviční dobu, ale máte lepší výsledky. … najednou patříte mezi nejlepší v ročníku. S touto knihou to dokážete! Zkušený autor přináší osvědčený systém učení,… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

JEDINEČNÝ NÁVOD NA POUŽITÍ VAŠEHO MOZKU!

Představte si, že...
… je zkouškové období, a vy se přesto scházíte s přáteli, jste v pohodě a máte dobrou náladu.
… se učíte poloviční dobu, ale máte lepší výsledky.
… najednou patříte mezi nejlepší v ročníku.
S touto knihou to dokážete!

Zkušený autor přináší osvědčený systém učení, který vás v deseti krocích spolehlivě dovede k perfektním výsledkům u zkoušek, beze strachu a s mnohem menším úsilím než dříve.
V knize vyvrací typické mýty o učení a představuje moderní triky pro snazší a efektivnější učení, lepší paměť a koncentraci i pro osvojení time managementu. Zjistíte, že více není při učení vždy lépe a že pochopit souvislosti a získat přehled je důležitější než přetěžovat se detaily.
Autor vám také poradí, jak se motivovat, a odhalí mnohá další tajemství, díky nimž se například dokážete u zkoušek zachránit na poslední chvíli.
Tato knížka je nepostradatelným pomocníkem pro každého žáka, studenta, ctižádostivce, zmatkaře, rodiče a všechny, kteří se chtějí vzdělávat.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
232
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda