Styl E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

KNIHA PRO ŽENY, KTERÉ CHTĚJÍ ZÁŘIT Dagmar Gabulová, první certifikovaná expertka na styl pro ČR a SR, přichází s jedinečnou knihou, do které s neobyčejnou originalitou otiskla svoje osobní i profesní poslání – ukázat ženám jejich skutečnou krásu, naučit je využívat ji na maximum a změnit tak nejen jejich vzhled, ale i pohled na sebe samé. Tento… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

KNIHA PRO ŽENY, KTERÉ CHTĚJÍ ZÁŘIT
Dagmar Gabulová, první certifikovaná expertka na styl pro ČR a SR, přichází s jedinečnou knihou, do které s neobyčejnou originalitou otiskla svoje osobní i profesní poslání – ukázat ženám jejich skutečnou krásu, naučit je využívat ji na maximum a změnit tak nejen jejich vzhled, ale i pohled na sebe samé.
Tento bohatě ilustrovaný osobní průvodce okořeněný praktickými cvičeními vás vezme na vzrušující cestu za nalezením vlastního stylu, sebevědomí a charismatu.
Uvnitř každého výtisku naleznete originální věnovací list, díky kterému se kniha může stát milým stylovým dárkem.
STYL není jen další módní publikací.
- Poskytne vám praktický návod, jak si vybudovat vlastní osobní značku.
- Představí vám barvy a střihy perfektně ladící k vašemu typu pleti a postavy.
- Pomůže vám najít styl odrážející vaši osobnost.
- Naučí vás nedělat módní kompromisy a z trendů vybírat jen to, co vám sluší.
- Prozradí, jak si vytvořit dokonalý šatník i jak proplout nákupy s úsměvem.
STYL je graficky a výtvarně unikátní kniha, ve které najdete:
- 180 inspirativních fotografií oblečení a doplňků
- 128 originálních fashion ilustrací
- 4 barevné palety k osobnímu použití
- motivační citáty od světových ikon z oblasti módy i byznysu
- praktická cvičení k zamyšlení
- příběhy o módě, životě i cestě k práci snů

Získejte klíč ke své kráse. Objevte svou jedinečnost. Staňte se hvězdou svého života!

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
176
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Silvie registrovaný uživatel

    Knihu vnímám jako skvělou investici do sebe sama. Byla jsem s ní i nakupovat a dařilo se mi lépe vybrat vhodné věci. Nechala jsem v obchodě ležet to, co se mi sice barevně líbilo, ale na základě ukázek z knížky jsem i v zrcadle viděla, že to prostě není ono. Teď mi každou chvíli někdo říká, že mi to moc sluší. Myslím, že je to tím, že se v správných barvách a střizích celkově lépe cítím. Poznatky z této módní bible mi šetří spoustu času, nervů i peněz při vybírání oblečení a taky při třídění již nakoupeného nevhodného oblečení.

    Kniha, Grada, 2016, 9788024755984

  • 5 z 5 hvězdiček Jane registrovaný uživatel

    Bezkonkurenční kniha z oblasti módy a osobního stylu na českém a slovenském trhu! Líbí se mi její odlišný pohled na oblečení, celkový vzhled i ženskou krásu. Neřeší dokola omílané témata, jako např. malé černé, ale slouží jako osobní průvodce našim vlastním stylem, barvami, či typy oblečení. Učí, jak se oblékat i vybírat z trendů chytře a jednoduše a odhaluje to, co nám bude slušet.

    Kniha, Grada, 2016, 9788024755984

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Děkuji za tuto nádhernou a úžasně zpracovanou knihu o stylu. Přečetla jsem ji jedním dechem a stále se k ní vracím. Je plná inspirace, krásy a skvělých rad. Moc se mi líbí, protože je psaná srdcem a pomáhá ženám najít sebejistotu a sebe samu.

    Kniha, Grada, 2016, 9788024755984

  • 2 z 5 hvězdiček Viera registrovaný uživatel

    Kniha je dost vseobecna. Mne osobne vadilo velke mnozstvo reklamy. Mohla ist viac do hlbky.

    Kniha, Grada, 2016, 9788024755984

  • 5 z 5 hvězdiček Hanka registrovaný uživatel

    Kniha je naprosto skvělá, inspirativní a funguje přímo jako terapie pro nesebevědomé ženy. Je natolik úžasná, že jsem pocítila touhu si služby paní Dagmar objednat. Děkuji z celého srdce, že se rozhodla knihu napsat ....... změnila mi život. Doporučuji všem ženám, kterým není jedno jak vypadají.

    Kniha, Grada, 2016, 9788024755984

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Návod na vylepšení svého zevnějšku, ale nitra. Za mě je knížka dobrá investice a třech stovek nelituji.

    Kniha, Grada, 2016, 9788024755984

  • 1 z 5 hvězdiček Blanka Bennourová registrovaný uživatel

    Knihu jsem si objednala z eshopu na základě recenzí. Kromě toho, že se jedná o pevnou vazbu s nadstandardním papírem (což knihu zbytečně prodražuje) se na první stránce dozvíte, že jakékoliv kopírování bude potrestáno a na protější stránce nalezenete seznam sponzorů (většinou značkové obchody pro mě neznámé - jediná známá značka byla KB). Kniha je pěkně zpracována, ale spíš to na mě působí jako reklama na samu autorku, jejíž fotky v drahých modelech jsou napříč celou knihou, navíc doprovázené značkovým oblečením, které mi bylo do té doby neznámé a musela jsem zapátrat po netu. I když se autorka snaží působit skromě a popisuje svoji cestu k vysněné práci, ve spojení s fotkami s opravdu nadstandardními modely to působí nevěrohodně. Kniha má určitě svoji hodnotu, obsahuje typy postav a vhodné oblečení, ale vše jsou informace, které se dají najít na netu. Na mě to působilo tak, že já bych nebyla vhodná klientka pro tuto 1. style coachistku (jak se slečna Dagmar označuje), protože se svým příjmem bych do těchto značek nešla. A neznamená to, že se nechci cítit žensky. Knihu jsem obratem vrátila, protože informace v ní obsažené si každá šikovná žena najde na internetu. Více mě zaujala kniha Táni Havlíčkové, která má aspoň duši

    Kniha, Grada, 2016, 9788024755984

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda