Star Wars - Thrawn

Autor Timothy Zahn

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Válečník nehledá způsob, jak zlé věci pochopit nebo se s nimi smířit. Hledá pouze způsob, jak je zničit. Thrawn je zachráněn imperiálními vojáky ze svého vyhnanství a jeho vynalézavost a schopnosti rychle zaujmou pozornost císaře Palpatina. Na svých misích ničí pašeráky, chytá do pastí špiony a poráží piráty. Znovu a znovu triumfuje, rychle… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Válečník nehledá způsob, jak zlé věci pochopit nebo se s nimi smířit. Hledá pouze způsob, jak je zničit.

Thrawn je zachráněn imperiálními vojáky ze svého vyhnanství a jeho vynalézavost a schopnosti rychle zaujmou pozornost císaře Palpatina. Na svých misích ničí pašeráky, chytá do pastí špiony a poráží piráty. Znovu a znovu triumfuje, rychle postupuje a povýšení střídá povýšení. Ale třebaže Thrawn dominuje na bojišti, v politické aréně se má stále co učit. Toto umění na rozdíl od něho ovládá nemilosrdná administrátorka Arihnda Pryce, která se může stát Thrawnovou mocnou spojenkyní, nebo brutálním nepřítelem.

Sdílet 0

Nakladatel
Egmont
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 10 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček FIDLE registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Po Thrawnově trilogii, která již není součástí kánonu, navázal Timothy Zahn na novou kanonickou trilogii přímo fantasticky. Celá knížka má skvělé tempo, snad nikdy nenudí a vykresluje Thrawna jako geniálního vojenského stratéga, kterému jedině nejde politický boj. V knize se skvěle vyskytují narážky na filmy a seriál Clone Wars. Tuto knihu doporučuji všem fanouškům STAR WARS.

    Kniha, Egmont, 2018, 9788025243336

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Marhul registrovaný uživatel

    Thrawn byl výborně převeden do kánonu již v seriálu Rebels (Povstalci) a stal se oblíbeným i pro novou základnu fanoušků (Filloni nikdy nezklame, plus Zahn měl údajně nad svým výtvorem dohled čemuž se nejde ani divit. Nor Lars Mikkelsen, bratr Madse Mikkelsena - Hannibal, Cipher z Casino Royale ad. - byl dokonalou volbou pro originální Thrawnův hlas a díky němu teď ty knihy čtu s nadšením. Seriál doporučuji výhradně anglicky, česky ho totiž namluvil Marty z Madagaskaru) a nová knižní trilogie pak už byla pouze otázkou času. Hodně fanoušků Extended universa mělo o legendární postavu strach. A není absolutně proč. Zahn se o svou postavu postaral a svou novou trilogií (tato kniha+Spojenectví+Velezrada) ji dokonale zasadil do období mezi klonovými válkami až do doby kdy ho vidíme v Rebels. Objeví se tu spoustu známých postav a poznáme tu například i začátky Arihndy Pryce. Doporučuji všem fanouškům Star Wars, ať už novým či začínajícím, pokud se chcete zajímat i o jiné věci mimo filmů.

    Kniha, Egmont, 2018, 9788025243336

  • 5 z 5 hvězdiček Ondřej Nymburský registrovaný uživatel

    Skvělá kniha o kánonickém Thrawnovi který se objevil porvé v seriálu Rebels.Začátek který se odehrává za klonových válek pak graduje když se Thrawn dostává do čela Imperiální armády a nemá respekt vúči nikomu,kromě samotného Palpatina.

    Kniha, Egmont, 2018, 9788025243336

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Jančo registrovaný uživatel

    čekání na pokračování (Spojenci) v Češtině je utrpení jelikož Thrawn je super počteníčko

    Kniha, Egmont, 2018, 9788025243336

  • 5 z 5 hvězdiček Erik Pospíšil registrovaný uživatel

    Povinnost pro fanoušky

    Kniha, Egmont, 2018, 9788025243336

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora