Slyším tě všude E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

PŘÍBĚH S PRVKY SCI-FI  Dobře si rozmysli, co si přeješ… Svižně napsaný příběh od známé autorky Connie Willisové se odehrává se v blízké budoucnosti, kdy bude možné, k nepřetržité komunikaci a dostupnosti přes sociální sítě, i neustálému vylepšování technologií, podstoupit operativní zákrok, který propojí partnery tak, aby… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

PŘÍBĚH S PRVKY SCI-FI 
Dobře si rozmysli, co si přeješ…

Svižně napsaný příběh od známé autorky Connie Willisové se odehrává se v blízké budoucnosti, kdy bude možné, k nepřetržité komunikaci a dostupnosti přes sociální sítě, i neustálému vylepšování technologií, podstoupit operativní zákrok, který propojí partnery tak, aby vnímali pocity a myšlenky druhého.

Právě to nabídne Briddey Flanniganové její přítel Trent namísto zásnubního prstenu. Briddey je nadšená, vždyť EED zákrok prohloubí jejich vzájemnou lásku a umožní jim dokonalé souznění. K zasnoubení má dojít po úspěšném navázání spojení po operaci. Briddey navíc doufá, že se tím konečně dostane z dosahu přílišné péče a starostlivosti své irské rodiny. Jenomže věci se nakonec nevyvinou přesně podle plánu. Po probuzení z narkózy čeká Briddey překvapení: k propojení sice došlo, ale zcela jinému, než předpokládala.

Od té chvíle se rozjíždí napínavý a vtipný příběh, který převrátí Briddeyin dosavadní život naruby a dovede ji k zásadnímu přehodnocení pohledu na lidi kolem sebe.

Uznávaná autorka sci-fi brilantně namíchala příběh, který spojuje to nejlepší z napínavé detektivky a romantické komedie.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
504
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Štěpánka Hyblerová registrovaný uživatel

    Ta kniha je jedním slovem úžasná! Na to, že se jedná o pěknou macandu o 500 stránkách, kniha se četla velmi dobře a svižně. Příběh byl osvěžen o dávku originality a vtipnosti. Při dočtení poslední kapitoly, jsem byla smutná, že je konec. Ale bylo to zakončeno bravurně, takže jsem spokojená :-) Vážně jsem ani na okamžik neuvěřila, že by Briddey a Trent měli být spolu, vůbec jsem u nich necítila žádné propojení a smysl proč spolu chodili. Naopak když se objevil pro ni ten pravý a bohužel ona to neviděla a chovala se jako trubka, cítila jsem mezi nimi od prvního okamžiku tu chemii a city. On byl takový netypický princ na bílém koni, milý, galantní, hodný a choval se někdy divně, ona byla hlavně ze začátku naivní, místy natvrdlá a hloupoučká, takže tvořili pro mě zábavný a prima pár, jejichž myšlenkové dialogy byly stavebním kamenem celé knihy a které knihu rychle popoháněly. Za mě kniha stojí stoprocentně za přečtení, takže ji nemohu dát nic jiného než plný počet :-)

    Kniha, Metafora, 2017, 9788073595166

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzka registrovaný uživatel

    Tohle bylo úžasné, byla jsem nadšena nápadem i zpracováním. Je to svěží román bez hluchých míst. Dokonalé čtení !!!

    Kniha, Metafora, 2017, 9788073595166

  • 1 z 5 hvězdiček Iwuska 1034 Uživatel aplikace KDčko

    Zpracování strašně zdlouhavé pro spisovatele Jak napsat tlustý dílo o ničem pořád jenom dokola mektají o EED o telepatii o tom jak to blokovat nebo jak spolu komunikují přes SMS absolutně nedoporučuji

    Kniha, Metafora, 2017, 9788073595166

  • 5 z 5 hvězdiček David registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Vtipně romantické sci-fi o telepatii. Víc vědět asi netřeba. Pomalejší začátek, ale pak se to rozjelo a bylo to hodně čtivé. Mezi stěžejní díla sci-fi žánru se to nezařadí, ale pokud hledáte něco na oddych, vřele doporučuji. Technická: u e-knihy dost dost často chyběly mezery mezi slovy. Trošku to štvalo :-)

    E-kniha, Metafora, 2017,

  • 5 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel

    Tato kniha patří mezi ty, u kterých mě vážně mrzelo, že je konec. Námět příběhu byl super, nic podobného jsem ještě nečetla. Hlavní hrdina mi byl sympatický právě tím, že byl uvěřitelný, žádný super boháč, super podnikatel, žádný super krasavec... Sympaťák, se kterým bych klidně zašla na kafe:) Briddey mě někdy štvala svými naivnímu názory a postoji, ale postupem času mi byla sympatičtější. Každopádně jsem došla k názoru, že nikdy, opravdu nikdy nechci vědět, co si ostatní myslí :D

    Kniha, Metafora, 2017, 9788073595166

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Miklíková registrovaný uživatel

    Jsem dost překvapená. Čekala jsem oddychovku a ono to bylo dost zajímavé téma. Bavily mě postavy a příběh se četl skvěle. Romantika v příběhu byla taková jemná a hezky podaná.

    Kniha, Metafora, 2017, 9788073595166

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora