Star Wars - Ahsoka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Myslela si, že její válka je dobojována. Ale nový boj právě začíná… Ahsoka Tano, kdysi loajální Jedi a učednice Anakina Skywalkera, chtěla původně strávit zbytek života službou v řádu Jedi. Ale když byla krutě zrazena, opustila řád a vydala se vlastní cestou. Potom ovládl galaxii císař a Jediové byli nemilosrdně povražděni. Ahsoka se uchýlí na… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Myslela si, že její válka je dobojována. Ale nový boj právě začíná…

Ahsoka Tano, kdysi loajální Jedi a učednice Anakina Skywalkera, chtěla původně strávit zbytek života službou v řádu Jedi. Ale když byla krutě zrazena, opustila řád a vydala se vlastní cestou. Potom ovládl galaxii císař a Jediové byli nemilosrdně povražděni. Ahsoka se uchýlí na odlehlou planetu a zařídí si život po svém. Jenže nemůže uniknout své minulosti ani dosahu Impéria. Poté, co planetu obsadí imperiální jednotky, rozhodne se zapojit do odboje – i když tím riskuje odhalení své pravé totožnosti.

Sdílet 0

Nakladatel
Egmont
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Vojtěch Eliáš registrovaný uživatel

    Výborné pokračování osudů Ahsoky Tano, která opustila na konci 4. série seriál Klonové války a následně se objevila v seriálu Povstalci. Následně se Ahsoka objevuje i v 5. sérii Klonových válek, ale kniha vyšla před jejich natočením, takže jsou určité odchylky ve flashbacích, které má Ahsoka v knize. Ahsoka se snaží přežít v galaxii, kde se rozmáhá Imperium. Nakonec ale zvítězí její jediiská podstata a zkušenosti z Klonových válek. Líbilo se mi i prokreslení psychiky postavy a její uvažování. Kniha bohužel nemůže soutěžit s knihami Timotyho Zahna, ale za mě se jedná o velice dobře napsanou knihu, která vhodně doplňuje životní příběh jedné z nejpopulárnějších postav světa Star Wars.

    Kniha, Egmont, 2019, 9788025246757

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda