Star Trek: Nová generace Větší než pouhý součet E-kniha

Star Trek: Nová generace Větší než pouhý součet E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Edice "Star Trek"Hvězdná loď Rhea narazila při svém průzkumu na shluk uhlíkových planet, které se zdají býti zdrojem kvantové energie procházející celým sektorem. Výsadek nalezne na povrchu jedné z oněch planet nezvyklou formu života, přičemž se podporučici T’Rysse Čchen - poloviční Vulkánce - povede navázat křehký kontakt.Na orbitě se objeví… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Edice "Star Trek"
Hvězdná loď Rhea narazila při svém průzkumu na shluk uhlíkových planet, které se zdají býti zdrojem kvantové energie procházející celým sektorem. Výsadek nalezne na povrchu jedné z oněch planet nezvyklou formu života, přičemž se podporučici T’Rysse Čchen - poloviční Vulkánce - povede navázat křehký kontakt.
Na orbitě se objeví Borgové a výsadku nezbývá než s hrůzou naslouchat postupné asimilaci Rhei. T’Ryssa se už smiřuje s tím, že ji zanedlouho potká osud jejích kolegů, když je náhle odmrštěna o patnáct set světelných let jinam.
Kvantový proud - technologie ovládaná bytostmi z této hvězdokupy. Borgům, dočasně odříznutým ze Společenstva, nelze dovolit návrat. Kapitán Picard dostává "bianco šek", aby je zastavil za každou cenu.
Závod začíná...

Sdílet 0

Nakladatel
Brokilon
jazyk
čeština
Počet stran
263
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora