Směrnice DAC 6 v přehledech E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace se podrobně věnuje nové aktuální povinnosti oznamovat přeshraniční transakce u definovaných přeshraničních uspořádání. Obsahuje související evropské předpisy a přehledy agresivního daňového plánovaní. Porovnává znění evropské směrnice s českým zákonem včetně převodního slovníku mezi EU a CZ. Podává celkový přehled všech směrnic DAC i… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace se podrobně věnuje nové aktuální povinnosti oznamovat přeshraniční transakce u definovaných přeshraničních uspořádání.

Obsahuje související evropské předpisy a přehledy agresivního daňového plánovaní. Porovnává znění evropské směrnice s českým zákonem včetně převodního slovníku mezi EU a CZ. Podává celkový přehled všech směrnic DAC i ATAD. Uvádí definice oznamovaných přeshraničních uspořádání včetně všech charakteristických znaků a testu hlavního přínosu. Je uveden podrobný obsah oznámení.

Termíny jsou aktualizovány v souvislosti s pandemií. Přehledně ve schématech je uvedena povinnost, ve které zemi a kdo podává oznámení. Zabývá se též otázkou profesní mlčenlivosti. Jsou uvedeny povinnosti pro daňové poradce, advokáty, notáře a auditory. Publikace je vhodná pro všechny, kteří jsou zapojeni i nepřímo do mezinárodní daňové optimalizace. Její srozumitelnou, přehlednou a stručnou formu ocení i studenti. 

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
128
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 212 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora