Silicon Valley: Tísnivé údolí

Autor Anna Wiener

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

TAJEMSTVÍ A ÚSKALÍ FUNGOVÁNÍ STARTUPŮ |  V knize Silicon Valley: Tísnivé údolí předkládá Anna Wiener čtenářům své vzpomínky na práci ve startupech mezi lety 2013 a 2018. Ostře zde kritizuje řadu aspektů startupové kultury a technologického odvětví a přináší zamyšlení nad rolí mobilních aplikací v našem každodenním životě. V roce 2013… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

TAJEMSTVÍ A ÚSKALÍ FUNGOVÁNÍ STARTUPŮ | 

V knize Silicon Valley: Tísnivé údolí předkládá Anna Wiener čtenářům své vzpomínky na práci ve startupech mezi lety 2013 a 2018. Ostře zde kritizuje řadu aspektů startupové kultury a technologického odvětví a přináší zamyšlení nad rolí mobilních aplikací v našem každodenním životě.

V roce 2013 ukončila tehdy pětadvacetiletá Anna Wiener práci v literární agentuře v New Yorku a v touze po lepším profesním uplatnění započala svou novou kariéru ve startupu zabývajícím se vývojem aplikace pro čtení e-knih. Po krátké době se odtud přesunula do Silicon Valley nedaleko San Franciska, kde pracovala nejprve v analytickém startupu a později v tehdy ještě málo známé společnosti GitHub, která dnes představuje přední světovou platformu pro vývoj softwaru.

Autorka v knize s nadsázkou vykresluje svět startupů a dává nahlédnout do jeho zákulisí. Coby vystudovaná socioložka si všímá i různých sociologických témat, především diskriminace a obtěžování žen v převážně mužské společnosti. Silicon Valley také popisuje jako místo milionářů i bezdomovců a stranou jejího zájmu nezůstává ani urbanismus nebo přesah technologické sféry do politického života.

Sdílet 0

Nakladatel
Pangea
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.7 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Hodně popisné

    E-kniha, Pangea, 2020,

  • 3 z 5 hvězdiček Rastislav Lukovič registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Realita ajtaku v USA. U nás pravděpodobně je situace jiná. Alespoň si to myslím. Nicméně pandemie zatočí i s lidi, kteří si myslí, že jejich svět se skládá jenom z nul a jedniček.

    E-kniha, Pangea, 2020,

  • 1 z 5 hvězdiček Petr registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nic moc, povidáni o ničem.

    E-kniha, Pangea, 2020,

  • 3 z 5 hvězdiček Vycudilík registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    problematika zajímavá, ale sloh knihy není příliš poutavý

    E-kniha, Pangea, 2020,

  • 4 z 5 hvězdiček Jiří Z. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    výborný vhled do virtuálního světa, kde vlastně reálně nic neexistuje a všichni si honí triko jenom proto, aby našli kořena, který to zacvaká. svět sociálních analfabetů, kteří zaneřádili planetu svými paranoidními teoriemi. ovšem, stačí vypnout proud a u petrolejky se ukáže, kdo je schopen přežít:)

    E-kniha, Pangea, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda