Možnosti Kardamonu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jeden život, jen jeden. Příliš mnoho možností. Příliš málo. A jestli se nerozhodneme správně, dostaneme šanci to napravit? Jedna pekárna, jedno setkání a jen jeden polibek. V životě milujeme jen dvakrát. Příliš brzo a příliš pozdě. Kdy je ale v našem životě už příliš pozdě? A záleží na tom? První polibek může a nemusí znamenat začátek a rozhodnutí… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jeden život, jen jeden. Příliš mnoho možností. Příliš málo. A jestli se nerozhodneme správně, dostaneme šanci to napravit? Jedna pekárna, jedno setkání a jen jeden polibek. V životě milujeme jen dvakrát. Příliš brzo a příliš pozdě. Kdy je ale v našem životě už příliš pozdě? A záleží na tom? První polibek může a nemusí znamenat začátek a rozhodnutí, která uděláme, můžeme a nemusíme litovat celý život. Možnost Kardamomu je příběhem o jedné možnosti, jednom polibku a jednom pekařství s vůní kardamomu.

Sdílet 0

Nakladatel
Red
jazyk
čeština
ean
MUJPRVNIPOL14

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Sandra registrovaný uživatel

    Styl psaní velmi čtivý, schopny navodit atmosféru místa. Téma mi osobně není moc blízké, ale oceňuji pěkně odvedenou práci na textu.

    E-kniha, Red, , MUJPRVNIPOL14

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Krásná povídka, moc pěkně se četla. Ráda si přečtu něco dalšího :-) Krásně zpracované téma, povídka mě pohladila po duši :)

    E-kniha, Red, , MUJPRVNIPOL14

  • 2 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Neurazilo, ale ani nenadchlo...

    E-kniha, Red, , MUJPRVNIPOL14

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora