Síla přírody E-kniha

Síla přírody E-kniha

Součástí série: Aaron Falk 2. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pět žen neochotně popadne krosny a vyrazí po rozbahněné cestě vpřed. Vrátí se však jen čtyři.  Pro kolegyně z kanceláře to měl být výlet, který je vymaní z klimatizované komfortní zóny a povzbudí v nich houževnatost a týmového ducha. Jedna z nich se ale z pochodu australskou buší nevrátí a … Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pět žen neochotně popadne krosny a vyrazí po rozbahněné cestě vpřed. Vrátí se však jen čtyři. 

Pro kolegyně z kanceláře to měl být výlet, který je vymaní z klimatizované komfortní zóny a povzbudí v nich houževnatost a týmového ducha. Jedna z nich se ale z pochodu australskou buší nevrátí a každá ze zbylých žen popisuje proběhlé události trochu jinak. 

Agent federální policie Aaron Falk se snaží zjistit, co se s Alicí Russellovou stalo. Pohřešovaná totiž o svém zaměstnavateli i spolupracovnících ledacos ví. 

Její kolegyně Falkovi vyprávějí o dnech prožitých na cestě — o strachu, násilí a ztracené důvěře. Vyšetřování zavede agenta hluboko do odlehlého lesa. V horách na něj čeká odhalení tajemství, spletitá síť osobních i pracovních vztahů a také zrada. Došlo ale k vraždě? Jak dobře známe lidi, se kterými trávíme v práci tolik času? 

-----

Síle přírody najdeme ozvěny Pikniku na Hanging Rock i Pána much — zejména v momentech, kdy veškeré projevy slušného chování mizejí a ženy se ztratí v nepřátelské krajině.
- The Saturday Paper 

Ještě působivější než Sucho… Téměř nesnesitelné napětí. Příroda je v obou románech Jane Harperové nepřátelská a nepředvídatelná, autorčina talent však spočívá ve schopnosti přetvořit ji ve zkoušku lidské přirozenosti, jež je hrozivě omylná.
- The Sunday Times

Sdílet 0

série
Aaron Falk 2. díl z 3
Další ze série
1. Sucho
2. Síla přírody
3. Vyhnanci
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
vyšetřování
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
399
datum vydání
1.01.2019
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    V celé knize se vzájemně proplétají dva liniové děje – jeden vás zavede do minulosti, která barvitě popisuje předešlé dny, a druhá je plná vyšetřování a všeho, co se okolo zmizení ženy děje. O to víc je kniha napínavá a nutí vás hltat jednu stránku za druhou. Čekáte pořád na něco, co vám alespoň trochu napoví. Osobně na knize oceňuji barvitý popis chování lidí, kteří jednají pod vlivem vzniklé situace. Jasně se zde ukazují vyhrocené situace, změna povahových rysů, ale i beznaděj. Nikdo totiž neví, na čem je.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Mánková registrovaný uživatel

    Hezké, napínavé, dobročtivé

    Kniha, Host, 2019, 9788075778185

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Krčmářová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla jedním dechem! Opravdu poutavý příběh z australské buše! Knihy Jane Harperové jsem si zamilovala! :)

    Kniha, Host, 2019, 9788075778185

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora