Satanovo sousto E-kniha

Satanovo sousto E-kniha

Součástí série: Malin Forsová 13. díl z 14

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Třináctý díl detektivní série s inspektorkou Malin Forsovou  Vzduch v Linköpingu voní jarem a Malin Forsová má před sebou nadějné vyhlídky. Přestože ji stále straší stíny minulosti, vypadá to, že konečně vplula do klidných vod. Když však náhodná kolemjdoucí v parku najde mrtvolu brutálně zavražděného mladého homosexuála,… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Třináctý díl detektivní série s inspektorkou Malin Forsovou 

Vzduch v Linköpingu voní jarem a Malin Forsová má před sebou nadějné vyhlídky. Přestože ji stále straší stíny minulosti, vypadá to, že konečně vplula do klidných vod. Když však náhodná kolemjdoucí v parku najde mrtvolu brutálně zavražděného mladého homosexuála, musí se Malin po hlavě vrhnout do komplikovaného vyšetřování. 

Mužovo tělo je zohavené a vyšetřovatelé na něm objeví děsivý detail: hluboká kousnutí zřejmě způsobená člověkem. Když se najde tělo dalšího zavražděného, také homosexuála, vše ukazuje na zločin z nenávisti — jenže Malin se nedaří objasnit motiv a místo toho se ponoří do minulosti první oběti. 

Navíc se po nějaké době znovu opila a její šéf Karim ji teď bedlivě sleduje. V rámci rehabilitačního procesu musí Malin absolvovat pravidelné testy na drogy a test jí vyjde pozitivně, ačkoli přísahá, že je čistá. Má snad na policejní stanici nepřítele, který její vzorek kontaminoval? 

–––

Satanově soustu se Kallentoft předvádí ve vrcholné formě. Jde o další vynikající knihu o Malin Forsové a jejích kolezích. Autor má osobitý vypravěčský styl: píše mírně strohým jazykem a výtečně dokáže vykreslit postavu policistky Malin Forsové, která neustále bojuje sama se sebou.
— Fröken Smillas känsla för böcker 

 

Podle očekávání jde o zhuštěný, napínavý příběh s přesahem k mnoha společenským otázkám. Kallentoft se ve svém žánru vskutku vyzná.
— Upsala Nya Tidning 

 

Jako vždy se Kallentoftův román čte velice dobře. Nabízí mnoho myšlenek a úvah, ale také napětí. Poněvadž autor potřebuje udržet při životě tak dlouhou sérii, hrají hlavní postavy velmi důležitou roli. A právě v této knize se toho v jejich životech přihodí poměrně hodně. […] Kallentoftovo Satanovo sousto stojí za přečtení, a to i v případě, že jste předchozí díly série nečetli.
— Mysterierna 

Sdílet 0

série
Malin Forsová 13. díl z 14
Další ze série
10. Vůně ďábla
11. Katův polibek
12. Křik k nebesům
13. Satanovo sousto
14. Vězni pohledů
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
vyšetřování
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
335
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora