Rule E-kniha
Rule - Jay Crownover Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Románový příběh o dnešních mladých Američanech.*První ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek. Své příběhy vyprávějí napůl sami, druhou a často i protikladnou část vyprávějí jejich přítelkyně. Vždy jde o komplikované… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Románový příběh o dnešních mladých Američanech.
*
První ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek. Své příběhy vyprávějí napůl sami, druhou a často i protikladnou část vyprávějí jejich přítelkyně. Vždy jde o komplikované vztahy, lásku, sex i nenávist.
*
Rule a Shaw jsou odlišní ze všech možných úhlů pohledu. S výjimkou jednoho…
Shaw Rula miluje od prvního okamžiku, co ho spatřila. Chodila s jeho bratrem – dvojčetem, ten však tragicky zemřel. Od té doby je z ní anděl strážný žijícího dvojčete. Všechno mu odpouští, chlast i děvky, nevlídné chování, vše. Ona sama je z citově chladné tzv. lepší rodiny, proto se lépe cítí v Rulově rodině, která ji zbožňuje a syna se marně snaží „znormalizovat". Shaw se nebojí divokosti, tetování ani piercingu svého Rula, který ji však považuje jen za kamarádku. Cítí, že pro ni není „správný" partner, ale nemůže si pomoci. Ona sama se snaží žít podle uznávaných společenských pravidel, kterými Rule opovrhuje. Jedna noc plná vášně všechno změní… Zůstanou spolu, aniž by zničili svou lásku – nebo sebe navzájem?

Sdílet 0

série
Označení muži 1. díl z 10
Další ze série
1. Rule
2. Jet
3. Rome
4. Nash
5. Rowdy
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
OLDAG
jazyk
čeština
Počet stran
348
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 24 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    První díl za jeden večer přečtený a úžasný. Seznámení s kamarády na které se těším v dalších dílech. Každému bude věnována jedna kniha. Není nic hezčího, než mít kolem sebe dobré kamarády, kteří s vámi jdou cestou životem ať v štěstí, smutku, bolesti ..... a věřte že Rule toho měl na srdci víc než dost. Shaw je jedna z mála která se mu dostane do hlavy, že sám neví co to znamená. Ale nakonec......?

    Kniha, OLDAG, 2019, 9788074112157

  • 4 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Jakože jo. Kniha se mi líbila, byla krásná a příběh byl propracovaný. Ale něco mi tam chybělo. Trochu mi přišlo, že dialogy jsou až moc nereálný. Měla jsem ten pocit víckrát, ovšem ale netuším, zda to není jen nešťastným překladem. Jinak se kniha četla rychle a skoro sama. Shaw si zamilujete hnědé. Je pozitivní, krásná, milá, loajální a všude kolem sebe se snaží roznášet energii i když se jí to někdy nedaří. Trochu potrhlá postava Rula se mi ale líbila ještě o maličko víc. Miluju, když si někdo stojí za svým a odlišuje se od ostatních. Když je to badboy a i přesto má víc citů na rozdání, než milý a hodný chlapec. Líbila se mi především dramatická linka v knize, že to nebyl jen jakýsi románek. Byl to příběh i o vztazích v rodině, které ne vždy musejí být zdraví. Občas mi z toho, co si dokázali říct bylo úzko, jindy jsem se těšila, až se zase uvidí.

    Kniha, OLDAG, 2019, 9788074112157

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Tománková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je poutavá a čte se velice dobře.

    Kniha, OLDAG, 2019, 9788074112157

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslava registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečetle jsem jedním dechem, těčším se na pokračování.

    Kniha, OLDAG, 2019, 9788074112157

  • 5 z 5 hvězdiček Hana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bezva čtení. Moc se my to líbilo a Saw jsem fandila. Už se těším na další díli.

    Kniha, OLDAG, 2019, 9788074112157

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Vyhlídalová registrovaný uživatel

    Výborná kniha s trošku drsným dějem. Je hrozné jak se zde chovají rodiče ke svým dětem. Hlavně proto hlavním hrdinům o to víc fandíte a přejete jim, ať jim to spolu vyjde. :)

    Kniha, OLDAG, 2019, 9788074112157

  • 4 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Pokud někdo hledá knihu o komplikovaných vztazích, ať rozhodně sáhne po této. Autorce se podařilo skvěle vykreslit psychologii jednotlivých postav, především pak expřítele hlavní hrdinky, u kterého může čtenář doslova sledovat, jak se postupně stává psychopatem. Knize nedávám pět hvězdiček pouze z toho důvodu, že mi v něm chyběla jakási jiskra. Ano, je čtivá a krásně napsaná, ale přece jen existuje něco, co mi brání ji ohodnotit plným počtem bodů. Těším se na další díly :)

    Kniha, OLDAG, 2019, 9788074112157

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora