Rty s příchutí vína E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Elena zažívá krušné časy. Nedávno se rozešla se svým žárlivým přítelem. V jednom kuse se dohaduje s tátou, protože nedokáže skousnout jeho sexistické manýry, které začíná přebírat i její mladší bratr Lukáš. Navíc začaly letní prázdniny a máma jí domluvila tu nejhorší možnou brigádu. Elu tak teď místo pohodičky v klimatizované kanceláři… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Elena zažívá krušné časy. Nedávno se rozešla se svým žárlivým přítelem. V jednom kuse se dohaduje s tátou, protože nedokáže skousnout jeho sexistické manýry, které začíná přebírat i její mladší bratr Lukáš. Navíc začaly letní prázdniny a máma jí domluvila tu nejhorší možnou brigádu. Elu tak teď místo pohodičky v klimatizované kanceláři čeká úmorná dřina na rozpálené vinici.

Všechno má ale svoji světlou stránku – ta se v tomto případě zhmotnila v osobě Nikolase, Elenina sexy parťáka z vinohradu. Mezi mlčenlivým dlouhánem a svéráznou dívkou brzy přeskočí jiskra. Jenže i pan Dokonalý má svá tajemství a pokud se má jejich vztah změnit v něco víc než jen letní milenecké vzplanutí plné vášně, budou muset překonat nejednu překážku.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Pudivítrová registrovaný uživatel

    Krásná a čtivá oddechovka. Jsou zde řešená jistá vážná témata, sice povrchově, ale i tak to bylo skvělý. Líbilo se mi, že to bylo jen naťuklé. To mnohdy stačí. Prostředí vinohradu se mi líbilo, zase něco nového pro mě.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027151783

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Romantický příběh, v němž se musí hlavní hrdinka Elena vypořádat s nejedním problémem. Nedávno se rozešla s přítelem, doma se nepohodne ani s tátou, ani s bratrem, prázdniny musí trávit na brigádě na vinici. Tam však potká Nikolase, sexy dlouhána. Jiskra přeskočí, ale aby jejich vztah mohl fungovat, musí odhalit jeho tajemství. Tak toto byla příjemná romantika. Kniha pro mladé a o mladých. O jejich životech a problémech, ale i radostech. Řeší se tu spousta aktuálních témat, a i když už jsem věkem trošku někde jinde, moc mě to bavilo a užívala jsem si čtení, třeba i z pohledu rodiče. Přišlo mi zajímavé, že si autor vybral za hlavní postavu mladou dívku, bála jsem se, jak se do ní dokáže vžít a popsat příběh ženskýma očima, ale bála jsem se zbytečně. Bylo to skvělé. Kolikrát jsem se v příběhu našla, že bych se třeba chovala, nebo cítila stejně, jako Elena. Ač ze začátku pomalejší, knížku jsem nemohla odložit a přečetla ji za jeden večer. Nakonec mě příběh pohltil. Romantická linka byla moc příjemná. V knížce mi bylo moc dobře a prožívala jsem s hlavními hrdiny jejich životy. Rozhodně pro mě příjemné překvapení, jakým směrem se autor ubírá a musím jen chválit. Těším se na další knihu autora, ať už to bude jakýkoliv žánr.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027151783

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Nejedlá registrovaný uživatel

    Tato kniha mě opravdu velmi mile překvapila. Asi jsem před čtením měla lehce obavy, jelikož do této doby se autor zaměřoval na žánr krimi/thriller a toto je opravdu skok.. Ovšem zhostil se toho opravdu parádně. Ani erotické scény nejsou vůbec špatné, naopak se mi zdají velmi dobré! Plusové body kniha získává i na pěkně popsaném prostředí a za zajímavé mezilidské vztahy. "Věřila jsem, že lidé jsou v jádru srdce dobří, že se rodí s neposkvrněnou duší." Hlavní hrdinka Elena je zajímavá postava se zajímavým koníčkem, při prosazování názorů jsem jí opravdu fandila. A Nikolas? Ten mě překvapil, hodně (ale v dobrém slova smyslu). Možná to je i tím, že knihu napsal muž, ale jsou zde dost podrobně popsané silné mužské emoce, konečně to není žádný drsňák, ale prostě jen člověk.. 💕💕💕 Kniha je velmi útlá, ale i tak obsahuje velmi závažná témata a asi ukazuje hodně reálného života. Najdete zde například LGBT+ komunitu, feminismus, sexismus.. "Bylo snadné strefovat se do jejich orientace, do toho nejcitlivějšího místa v jejich duši." I přes všechnu chválu mi ale příběh přijde lehce nedotažený, romantická linka je slabší (ale erotika je tu dobrá a tak akorát), vyvstává mi zde pár otazníků ohledně děje a vlastně si nejsem jistá, zda počáteční vzplanutí může vydržet déle... Pokud měla kniha pouze za cíl ukázat na jisté problematiky, zvládla to bravurně. "Věděla jsem, že vás někdo může nade vše milovat, ale zároveň vám neskonale ubližovat..."

    Kniha, Grada, 2023, 9788027151783

  • 4 z 5 hvězdiček Martina Juríková registrovaný uživatel

    Toto bola teda veľmi výživná jednohubka. Asi by som ju zaradila do povinného čítania.. niekde na strednej škole (vzhľadom na vcelku pikantné sexuálne scény). Kniha sa už od prvých stránok čítala sama. Oceňujem Elenin pohľad na život a svet v tak mladom veku - s určitou dávkou sarkazmu, ale vie sa postaviť za to, o čom je presvedčená. Tým si ma získala 👍 S Nikolasom vytvorili veľmi sympatický pár a naozaj som im fandila!! Páčila sa mi ich prirodzenosť, komunikácia, príťažlivosť... jednoducho výborne vykreslená tínedžerská láska! V knihe sa, okrem teda ústredného romantického príbehu medzi Elenou a Nikolasom, riešia mnohé témy, ktoré trápia/môžu trápiť najmä dnešnú modernú mládež. Dosť vážne témy... ale tak prirodzene a nenásilne podané, že mi ani nevadilo si dať pohov od klasických kníh, ktoré čítam a kniha si ma získala 😉 Ja už teda nie som tak celkom cieľová skupina, ale som presvedčená, že danej vekovej kategórii (cca 15-20 rokov) sa bude páčiť a dokonca vrelo odporúčam prečítať!

    Kniha, Grada, 2023, 9788027151783

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora