Zvěsti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nevlastní bratři Kryštof a Tomáš nedovedou najít společnou řeč, Karin pochybuje o lásce ke svému majetnickému příteli, Julián se trápí nevěrou rodičů, Matyáš tají před ostatními svůj vztah, a Daniela se jen snaží zapomenout... Před půl rokem bylo v nedalekém lomu nalezeno tělo jejich spolužáka Erika. Policie se přiklonila k vraždě, pachatele ale… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nevlastní bratři Kryštof a Tomáš nedovedou najít společnou řeč, Karin pochybuje o lásce ke svému majetnickému příteli, Julián se trápí nevěrou rodičů, Matyáš tají před ostatními svůj vztah, a Daniela se jen snaží zapomenout... Před půl rokem bylo v nedalekém lomu nalezeno tělo jejich spolužáka Erika. Policie se přiklonila k vraždě, pachatele ale nedopadla. Nešťastná událost se ze všech nejvíc podepsala na Erikově bratrovi Matyášovi. Když dojde ve městě k další tragédii, nikomu není jasné, zda se tentokrát jednalo o nehodu, či neúspěšný pokus o další vraždu. Mohlo by to nějak souviset s Erikovou smrtí? Co když je odpovědný někdo, koho znají, někdo, koho považují za přítele? Co se tehdy v noci opravdu stalo?Česká heavy contemporary od autora thrilleru Pamatuj na smrt.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
YOLI
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Alena Maňasová registrovaný uživatel

    Tuto knížku rozhodne doporučuji. Neocekavala jsem moc ale bylo to skvělé. Napínavý děj, neočekávaná zápletka, proste krása. Ze začátku bylo trochu těžší se chytnout, protože tam je hodně hlavních postav, ale za chvíli jsem se vzila do každého z nich. Určitě kupujte.

    Kniha, YOLI, 2021, 9788024274577

  • 5 z 5 hvězdiček VB registrovaný uživatel

    Kniha mě mile překvapila, doporučila mi ji kamarádka a dlouho jsem na ni čekala v Brněnské knihovně, bohužel marně. Koupila jsem si ji a určitě toho nelituji. Kniha je hezky psaná, líbí se mi, jak znázorňuje pohledy různých lidi. Myslím si, že úžasná kniha, pro lidi, kteří se chcou nad knihou zamyslet. Myslím, že má určitě hlubší význam a v hlavě mi ještě nějakou chvíli zůstane.

    Kniha, YOLI, 2021, 9788024274577

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora