Rozchodové řízení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jak se vyrovnat s rozchodem? Jednoduše ho neakceptovat a pokusit se nekompromisně získat svou ex zpět. Takový je cíl hlavního hrdiny Erika. Své úsilí musí navíc znásobit, když se dozvídá, že si jeho bývalá bude za pár týdnů brát někoho jiného. V odboji proti svatbě Erik využívá všechny možné prostředky – peníze, služby hackerů, přátele, a to bez… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak se vyrovnat s rozchodem? Jednoduše ho neakceptovat a pokusit se nekompromisně získat svou ex zpět. Takový je cíl hlavního hrdiny Erika. Své úsilí musí navíc znásobit, když se dozvídá, že si jeho bývalá bude za pár týdnů brát někoho jiného. V odboji proti svatbě Erik využívá všechny možné prostředky – peníze, služby hackerů, přátele, a to bez ohledu na vedlejší škody. Dokonce se rozhodne nevěstu demonstrativně unést přímo ve svatební den. Podaří se mu uspět, nebo to celé skončí katastrofou?

Sdílet 0

Nakladatel
Pointa
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Hatshepsut registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bláznivý příběh plný šílených událostí a vtipných hlášek. Něco trochu jiného než na co jsme zvyklí. Určitě čtivé a ten konec jako vážně?! :-) Dočkáme se pokračování? Přebal knihy super! "Láska je druhý nejzaměstnanější kat na světě. Hned po smrti."

    E-kniha, Pointa, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Klára Jahodová registrovaný uživatel

    Velmi napínavý děj, skvěle se čte a dokonce se i zasmějete. Moc doporučuji

    Kniha, Pointa, 2023, 9788076910911

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Blažej registrovaný uživatel

    Nic pro puritány a milovníky a telenovel a seriálů typu Ulice. Poslední dobu toho přečtu opravdu hodně, tohle se ale dost vymyká standartům pro oddechovou humornou četbu. Na Pointu příjemné překvapení. Čte se to skvěle. Nákupy v Itálii, střelba na sochu, únos nevěsty ze svatby, nebo srážka se srncem, top momenty u kterých jsem knihu musel dát bokem a zasmát se- tou oceňuju vždy. Děj se odehrává ve fiktivním moravském městě. Kombinuje se raritní komediální žánr s thrillerem, autor používá hodně metafor, divných jmen hlavních hrdinů, výmyslů a vtipných narážek. Např. v TV je populární seriál Rodina v poutech- což je parodie na Rodinná pouta. Líbila se mi hlavní dvojice Erik + Christin kteří ale dostali pořádně prostor až vlastně od druhé poloviny knihy. Ale prostor brutální! Závěr je pak jedno strhující a uzemňující WTF. Mínusy: na obálce je až moc růžové barvy na můj vkus a v knize značný počet vulgarismů.

    Kniha, Pointa, 2023, 9788076910911

  • 5 z 5 hvězdiček Marie registrovaný uživatel

    Hodně jsem se nasmála. Oddychování četba až na závěr, ten je uzemňující.

    Kniha, Pointa, 2023, 9788076910911

  • 5 z 5 hvězdiček J Plšek registrovaný uživatel

    Zaujalo, rozesmálo, rozesmutnilo. Konec je hodně drsný- zcela atypický pro tento druh žánru. A vlastně i žánr knihy thriller/humor je atypický. Občas od nakladatelství Pointa výjde něco dobrého, a tohle je přesně ten případ. Přečteno sice ne jedním dechem ale za dva večery. Doporučuju.

    Kniha, Pointa, 2023, 9788076910911

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora