Řez E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Horké léto v Mohavské poušti. Kristine Rushová a její snoubenec Daniel jsou na cestě z Las Vegas do Lake Arrowhead v Kalifornii, kam mají dojet, aby společně s rodinou oslavili 4. červenec. Zničehonic je však Daniel unesen z liduprázdného odpočívadla a Kristine se musí rozhodnout: vrátit se domů bez úhony a s myšlenkou, že už nikdy neuvidí svého… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Horké léto v Mohavské poušti. Kristine Rushová a její snoubenec Daniel jsou na cestě z Las Vegas do Lake Arrowhead v Kalifornii, kam mají dojet, aby společně s rodinou oslavili 4. červenec.
Zničehonic je však Daniel unesen z liduprázdného odpočívadla a Kristine se musí rozhodnout: vrátit se domů bez úhony a s myšlenkou, že už nikdy neuvidí svého snoubence, nebo vyrazit na cestu do spalující pouště a pokusit se Daniela najít.
Když se rozhodne svého snoubence začít hledat, ještě netuší, že její kroky povede vrah. Kristine však nemá na výběr.
Musí podniknout epickou cestu přes křiklavé záblesky silničních kasin, opuštěné dálniční zastávky a přežít hrůzy, které si nikdy předtím nedovedla ani představit… The New York Times bestseller jara 2015!

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    Při čtení této knihy si rozhodně nevydechnete. Kniha je akční, drsná, krvavá, brutální. Zvraty vás šokují, napětí se stupňuje, žaludek vám poskakuje. Dozvíte se také spoustu detailů z Kristininy minulosti. A že to rozhodně nebude procházka růžovým sadem. Proč Kristine již několik let nedokáže plakat? Řez rozhodně doporučuji k přečtení všem, kteří se nebojí brutality, psychického i fyzického týrání a nerozhodí je obrovské množství krve a povalující se vnitřnosti. Kniha se četla dobře, druhou polovinu jsem dala doslova jedním dechem. Budete ohromeni, překvapeni i znechuceni.

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756394

  • 4 z 5 hvězdiček Yetta registrovaný uživatel

    Máte rádi filmy, kde se prolévají hektolitry krve, kde romantiku střídá slepá brutalita? Tak kniha Řez je přímo pro vás. Kniha začíná nenápadně cestou z Las Vegas do Lake Arrowheadu a pokračuje krvavou lázní, a hromadou mrtvol. K žánru a k této knize samozřejmě patří, že vás nenechá vydechnout do posledního řádku + je plná zvratů a šokujících odhalení.

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756394

  • 4 z 5 hvězdiček Blue.Poison registrovaný uživatel

    Kniha se četla velmi dobře. Děj si řítí závratnou rychlostí, takže není čas na žádné odbočky a dějové kličky. Ba naopak je to velmi přímočaré a krvavé vyprávění, které se s ničím nepáře.

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756394

  • 3 z 5 hvězdiček zizkovka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Četba drsnější,... docela krvák, ale až do poslední stránky nemůžete vydechnout, i když už znáte pachatele, tak akční příběh vás drží pořád v napětí.

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756394

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda