Rafaelova škola: Pokladnice kentaurů E-kniha

Rafaelova škola: Pokladnice kentaurů E-kniha

Součástí série: Rafaelova škola 7. díl z 8

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V Kentaurionu, sevřeném pradávným tabu, se Marina probírá po metamorfóze, právě když do hlavního města kentaurů vstupuje paní Hekaté. Mystérium přicházející z Pokladnice kentaurů probouzí dávné vzpomínky a odstartuje sérií loupeží. Marina přichází o dar, jehož hodnota se nedá penězi vyčíslit, a pronásledovaná fanatickým obráncem tabu, který je… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V Kentaurionu, sevřeném pradávným tabu, se Marina probírá po metamorfóze, právě když do hlavního města kentaurů vstupuje paní Hekaté. Mystérium přicházející z Pokladnice kentaurů probouzí dávné vzpomínky a odstartuje sérií loupeží. Marina přichází o dar, jehož hodnota se nedá penězi vyčíslit, a pronásledovaná fanatickým obráncem tabu, který je posedlý básnickým dílem jejího strýce, se s přáteli snaží, aby se svět kolem nich neproměnil v chaos. Jak pomůže Golem? A co obětuje Lev, aby se mohla zrodit princezna klenotů?

Pokladnice kentaurů, sedmá kniha série Rafaelova škola, navazuje na předchozí díly: Vílí křídla, Tance nág, Rohy faunů, Vlnění nymf, Vlasy dryád a Písně sirén. Rafaelova škola je tajemný romantický příběh s prvky léčitelství, esoteriky a ekologie z poloviny zasazený do současného světa, kde v křivoklátských lesích najdeme přírodovědné gymnázium zvané Rafaelova škola. V ní už sedmým rokem studuje osmnáctiletá Marina Fialková, protože si to tak přála její nezvěstná maminka. Marina tady poznává druhou polovinu existence, neviditelný svět za oponou. Svou maminku již nalezla, nyní se musí naučit kráčet v jejích šlépějích a do světa plného tabu vnést harmonii princezny víl a elfů.

Než se Rafaelova škola dočkala knižního zpracování, publikovala ji autorka na svém blogu. Série zaujala nejen dívky, ale také starší čtenářky všech věkových skupin. Při psaní je pro autorku inspirací její láska k Zemi, k přírodě, lidem, fauně a flóře.

Sdílet 0

Nakladatel
Maitrea
jazyk
čeština
Počet stran
483
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 325 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora