Queen Con E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

MG Martinová se domnívala, že případ losangeleského superhrdiny Golden Arrowa už se uzavřel a ona se teď může věnovat navrhování kostýmů pro královny dragu a své hlavní profesi, psaní komiksů. Pak jí ale její partner detektiv Matteo Kildaire prozradí, že se po L. A. začínají objevovat napodobitelé Golden Arrowa i pokračovatelé drogového kartelu,… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

MG Martinová se domnívala, že případ losangeleského superhrdiny Golden Arrowa už se uzavřel a ona se teď může věnovat navrhování kostýmů pro královny dragu a své hlavní profesi, psaní komiksů. Pak jí ale její partner detektiv Matteo Kildaire prozradí, že se po L. A. začínají objevovat napodobitelé Golden Arrowa i pokračovatelé drogového kartelu, který mu pomohla dostat za mříže.

MG se s vervou vrací do víru událostí, jež hýbou kalifornskou metropolí. Brzy však zjistí, že tentokrát nepůjde pouze o bezpečí neznámých občanů L. A. Koho se MG nakonec rozhodne chránit? Superhrdinu Golden Arrowa, který ztělesňuje neohrožený boj za spravedlnost, o němž dosud jen četla a psala v komiksech? Svého milovaného přítele Mattea? Nebo své nejlepší kamarády Lawrence a Ryana, kteří mají k případu podezřele a nebezpečně blízko?

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček piskotjanicka Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

     Příběh této knihy z prostředí komiksů a královen Dragu mě nesmírně zaujal hlavně díky neobvyklé detektivní linky. Děj byl plný zvratů, akce a neskutečných mejdanů. Vse je napsané i tak, že se dostanou do obrazu i ti co komiksy nečtou. Bavilo mě i to jak komiksy vznikají. Moc hezká kniha.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788076425415

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Ivanova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Boží knížka. Nejspíš část byla kde matteo začal zpívat ♥️

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788076425415

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda