Příhody z notového sešitu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Sedmnáct zábavných příběhů o hudbě Každý popsaný notový sešit je plný zábavy a dobrodružství: ukrývá záhadné znaky, tajemné šifry, neznámé zkratky a symboly. Abyste si v něm dokázali číst, musíte znát noty a hudební teorii. Že je to nuda? Ale kdepak! Začtěte se do Příběhů z notového sešitu, kde ožívají hudební nástroje a slavní skladatelé. S nimi… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sedmnáct zábavných příběhů o hudbě

Každý popsaný notový sešit je plný zábavy a dobrodružství: ukrývá záhadné znaky, tajemné šifry, neznámé zkratky a symboly. Abyste si v něm dokázali číst, musíte znát noty a hudební teorii. Že je to nuda? Ale kdepak! Začtěte se do Příběhů z notového sešitu, kde ožívají hudební nástroje a slavní skladatelé. S nimi se naučíte o hudbě všelico, a ještě se budete smát.

Sdílet 0

Nakladatel
Albatros Media
jazyk
čeština
Počet stran
120
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Markéta Jetelová registrovaný uživatel

    Jako učitelka hudby na ZUŠ jsem nadšeně poprosila školu, aby mi koupila tuto knihu. Velice toho lituji, mohly se peníze využít smysluplněji. Psát pro děti je těžké, ano, ale takhle plytké pohádky snad nevymýšlím ani z hlavy při vyprávění dětem před spaním. Nesmyslně vložené věty nepasující k ději mě vždy vytrhly z příběhu. V jedné povídce se hlavní hrdinka jmenuje Markétka, za chvíli už si jde pro pomoc pod "pseudonymem" Klárka. Obrázky muzikantů bych v knížce o hudebních nástrojích očekávala správně nakreslené - flétnistky s příčnou flétnou doleva jsem se lekla. Knihu v žádném případě nedoporučuji vůbec nikomu.

    Kniha, Albatros Media, 2017, 9788000047744

  • 4 z 5 hvězdiček Zita Skorepova registrovaný uživatel

    Nesouhlasím s hodnocením pí. uč. ze ZUŠ. Jistě, daly by se najít nedostatky: při korektuře přehlédnutá Klárka/Markétka, opačně nakreslená flétna. Divím se ale, že paní Jetelkové nevadí ručičky a nožičky hudebních nástrojů…Dcera si knihu už od 4 let oblíbila a přes rok ji půjčujeme z knihovny, teď ji kupuji. Plytkost tam neshledávám. Příběhy jsou krátké, jistý vtip mají, jsou pochopitelné pro malé dítě a také přístupné současnému myšlení. Upřímně: copak v řadě tzv. „klasických“ pohádek nelze shledat právě onu plytkost, naivní zápletky, spoustu nesmyslů a dokonce traumatizujících prvků? Plno poznatků kniha zábavnou formou a jen tak mimochodem předává. Pokud ale chce někdo učit hudební nauku, stejně to vyžaduje přímé osobní vysvětlení a názorné příklady. Žádná kniha týkající se praxe nevzdělá sama o sobě. A tohle je pohádková kniha.

    Kniha, Albatros Media, 2017, 9788000047744

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda