Poslední polibek, co za něco stál E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Od soukromých detektivů se očekává, že budou pátrat po pohřešovaných osobách a chytat zločince. C. W. Sughrue však trestnou činnost možná častěji páchá, než odhaluje. Nezříká se ničeho, počínaje porušováním zákona při řízení motorových vozidel a konče drobnou kriminalitou. A všechno to splachuje pořádnými loky whisky a splínu. Po… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Od soukromých detektivů se očekává, že budou pátrat po pohřešovaných osobách a chytat zločince. C. W. Sughrue však trestnou činnost možná častěji páchá, než odhaluje. Nezříká se ničeho, počínaje porušováním zákona při řízení motorových vozidel a konče drobnou kriminalitou. A všechno to splachuje pořádnými loky whisky a splínu.

Po třítýdenním pátrání po úspěšném spisovateli Abrahamu Trahearnovi skončí Sughrue v zaplivaném kalifornském baru po boku buldoka závislého na alkoholu. Majitelka nálevny se detektivovi svěří, že jí před deseti lety zmizela dcera, a najme ho, aby ji našel. Před Sughruem, k němuž se záhy přidává i svérázný Trahearne, stojí nelehký úkol. Pátrání po pohřešované dívce jej totiž zavádí do těch nejskrytějších a nejtemnějších koutů sanfranciského podsvětí – do míst stejně fascinujících, děsivých a zkažených, jako je on sám.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
datum vydání
1.01.2020
jazyk
čeština
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Nevěřím, že existuje něco jako dokonalá kniha, ale Poslední polibek, co za něco stál, má k dokonalosti sakra blízko. Vymažte mi ji, prosím, z hlavy ať si ji můžu přečíst zase poprvé, zaplatím, co si řeknete. Něco takhle vtipného jsem dlouho nečetl. Tenhle román je napěchován hláškami tak moc, že by stačilo přidat ještě jednu jedinou a vyletěl by do povětří. Je to zkrátka bomba. Jestli je pravda, že smích léčí, tak se, díky Crumleymu, dožiju minimálně stovky.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 15 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Ivana Kozáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se dobře četla.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075857705

  • 3 z 5 hvězdiček Marcela registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pokud pominu, že se v celém knize od první po poslední stranu chlastá do němoty a sexuje každou noc s jinou, myšlenka dobrá.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075857705

  • 5 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pecka! Reklo by se, obycejna detiktivka => omyl. Je to romanticky pribeh, o lasce a nenavisti, o hrichu a ctnosti, o odpusteni. Je mozne polemizovat se zapletkou, lze zpochybnovat pribeh ale co povazuji za naprosto nezpochybnitelne je zpusob jakym je kniha napsana. Jazyk knihy. Kniha me velmi bavila, bylo mi velkym potesenim si ji precist. A srovnani s Raymondem Chandlerem je sklutecne na miste.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075857705

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Plimlova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Od knihy se nedalo odtrhnou. Za me super

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075857705

  • 4 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Cekala jsem vice akce, ale presto na teto knize me fascinovalo cist dal

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075857705

  • 3 z 5 hvězdiček Nora registrovaný uživatel

    Snaha napodobit Chandlera, dej slaby, lze predpokladat sled udalosti...

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075857705

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda