Cílené náhody E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Memoáry česko-anglického publicisty, skladatele a producenta s tolika zážitky, příběhy a náhodami, že musely být cílené. Posuďte sami! Alexander Goldscheider, publicista, skladatel a producent žijící v Londýně, vzpomíná ve svých sedmdesáti letech na dětství a mládí v socialistické Praze, na mámu herečku, tátu novináře a jejich pracovní prostředí,… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Memoáry česko-anglického publicisty, skladatele a producenta s tolika zážitky, příběhy a náhodami, že musely být cílené. Posuďte sami!

Alexander Goldscheider, publicista, skladatel a producent žijící v Londýně, vzpomíná ve svých sedmdesáti letech na dětství a mládí v socialistické Praze, na mámu herečku, tátu novináře a jejich pracovní prostředí, na barvité osudy ruských prarodičů, emigrantů z Kavkazu a Petrohradu, na tragický úděl tátovy rodiny a desítek Goldscheiderů, kteří nepřežili holocaust, na hledání vlastní identity a poznávání světa kulminující životem v New Yorku a dramatickým návratem do Prahy v roce 1969.

Jeho úsměvné hořkosladké příběhy mají už řadu let mnoho příznivců na internetu, kteří se konečně dočkali jejich knižní podoby v prvním dílu memoárů Cílené náhody.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Romantic Robot
jazyk
čeština
Počet stran
480
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Kniha Alexandera Goldscheidera Cílené náhody Vám nesmí chybět v knihovně. Poutavé, sladkobolné, strhující čtení, mapující spletité životní peripetie rodiny i samotného autora. Kniha je doplněna úžasným fotografickým a obrazovým materiálem, který jinde snadno neuvidíte.

    Kniha, Pointa, 2020, 9788076501027

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda