Polární běsy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

203 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 49 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce Do vaší čtečky. Romány a světová literatura s až 30% slevou

Začátkem roku 1853 je zkušená průvodkyně Virginia Reeve povolána do Bostonu tajemným mecenášem, který jí nabízí životní příležitost: vést skupinu dvanácti žen do divoké, nebezpečné Arktidy, aby hledaly ztracenou Franklinovu expedici.Je to mimořádný požadavek, ale tým se také skládá z mimořádných žen. Každá přináší do expedice své silné stránky a… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Začátkem roku 1853 je zkušená průvodkyně Virginia Reeve povolána do Bostonu tajemným mecenášem, který jí nabízí životní příležitost: vést skupinu dvanácti žen do divoké, nebezpečné Arktidy, aby hledaly ztracenou Franklinovu expedici.

Je to mimořádný požadavek, ale tým se také skládá z mimořádných žen. Každá přináší do expedice své silné stránky a dovednosti – a svá vlastní znepokojivá tajemství. O rok a půl později, znovu v Bostonu, Virginie stojí před soudem, protože ne všechny ženy se vrátily.

Tento srdceryvný příběh, vyprávěný ve střídavých časových osách, které sledují fascinující soudní proces v Bostonu i nebezpečný a smrtící postup ženské expedice na zamrzlý sever, čtenáře uchvátí, když sbor hlasů odpoví na všeobjímající otázku procesu: co se stalo na dalekém severu?

Kniha Polární běsy je napěchovaná zajímavými historickými fakty a překvapivá svým neotřelým pojetím. Hlavní hrdinka musí čelit nejenom nespravedlivému obvinění, ale i démonům vlastní minulosti.

Román je zároveň dojemnou ódou na sílu ženské vzájemnosti.

Sdílet 0

Nakladatel
Kontrast
jazyk
čeština
Počet stran
432
datum vydání
1.01.2023
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    První třetina knížky plní spíše účel uvést čtenáře do děje a představit protagonisty, což bohužel zapříčiní, že vás nechytí hned a možná se budete zpočátku dokonce trochu nudit. Nenechte se tím však odradit! Slibuji, že později, když se ženy ocitnou na cestě, nabere příběh takové grády, že už se od něj neodtrhnete.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Yvetta Chovancová registrovaný uživatel

    Úžasná kniha od které se nešlo odtrhnout

    Kniha, Kontrast, 2023, 9788027704613

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 49 Kč Nápověda