Pokračování diplomacie

Autor Jan Kotouč

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Román Pokračování diplomacie spolu s novelou Příliš blízké setkání a povídkou Velitelské rozhodnutí poprvé v novém, upraveném vydání. Spor mezi Astonskou unií a Ballingtonským společenstvím o soustavu Argonaut, bohatou na vzácné suroviny, hrozí přerůst v otevřený konflikt a začíná vzájemné zastrašování pomocí hvězdných flotil. Admirál Sean Tyler… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Román Pokračování diplomacie spolu s novelou Příliš blízké setkání a povídkou Velitelské rozhodnutí poprvé v novém, upraveném vydání.

Spor mezi Astonskou unií a Ballingtonským společenstvím o soustavu Argonaut, bohatou na vzácné suroviny, hrozí přerůst v otevřený konflikt a začíná vzájemné zastrašování pomocí hvězdných flotil. Admirál Sean Tyler i jeho protějšek kapitán Justina Tarziniová se snaží vyhnout válce, ale jejich snaha nemusí stačit. Politici nechtějí ustoupit, na povrch vyplouvají staré křivdy a celá situace se pomalu vymyká kontrole.

Vivian Evansová se konfliktu v Argonautu neúčastnila, ale brzy je jako zbrusu nová důstojnice na lehkém křižníku pověřena možná ještě nebezpečnějším úkolem. Účastní se expedice, které má navázat přátelské styky s mimozemskou rasou Hunů. Bohužel Hunové útočí na každého, kdo se přiblíží k jejich území, a veškerá komunikace s nimi probíhá přes válečné lodě.

Sdílet 0

Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
416
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora