Bitva o české země

Autor Jan Kotouč

E-kniha

Bitva o české země E-kniha

Autor Jan Kotouč

Součástí série: České země 5. díl z 6

E-kniha

  • Ihned ke stažení

BOJ O OSUD ČESKÝCH ZEMÍ V polovině 19. století svět postihla katastrofa. Celé části zemského povrchy byly vymazány, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly celé státy, jiné vznikly. Jedním z nich bylo Česko-slovenské království. V polovině 20. století je z království námořní velmoc s koloniemi a državami po celém světě. Poslední dva roky vede Česko… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

BOJ O OSUD ČESKÝCH ZEMÍ

V polovině 19. století svět postihla katastrofa. Celé části zemského povrchy byly vymazány, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly celé státy, jiné vznikly. Jedním z nich bylo Česko-slovenské království.

V polovině 20. století je z království námořní velmoc s koloniemi a državami po celém světě. Poslední dva roky vede Česko-slovenské království válku s carským Ruskem a získalo převahu díky palubnímu letectvu. Po úspěšných bojích na americkém kontinentě se nyní většina českých letadlových lodí nachází v Tichém oceánu, daleko od domovských přístavů.

Jenže konflikt nyní eskaluje a boje se rozhořely na domácí půdě Česko-slovenského království, zatímco většina flotily je na odvrácené straně světa.

Začíná bitva o české země.

Sdílet 0

Nakladatel
Brokilon
jazyk
čeština
Počet stran
470
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Preislerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Poslední knoha ze série, krásně ukončuje všechny linky, na rozdíl od předchozích dílů je méně militaristická a především závěr mi přišel velmi povedený. Možná někomu přijde až naivní, ale já jsem si čtení velmi užila a pokud máte za sebou celou sérii, víte do čeho jdete

    E-kniha, Brokilon, 2022,

  • 2 z 5 hvězdiček Zmok registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Asi najslabšia kniha zo série, hlavne záver mi prišiel skratkovitý, nerozvitý. Veľa postáv zasahuje výrazne do príbehu, ale zrazu sa stratia a ich príbeh zostane nedopovedaný. Buď to autor v snahe rýchlo dokončiť odflákol, alebo bola knižka pôvodne dlhšia a na žiadosť editora bola skrátená necitlivým škrtaním celých pasáží.

    E-kniha, Brokilon, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Řeháková registrovaný uživatel

    Dobře moc se líbila.

    Kniha, Brokilon, 2022, 9788074565199

  • 4 z 5 hvězdiček Faust registrovaný uživatel

    Kniha se zabývá alternativní minulostí, kdy technologickým středobodem války z "naší strany" nejsou USA, či Anglie, ale Česko-slovesnké královtví, které se rozprostírá (asi tak +- několik států) přes celou Evriopu. Jistě zajímavý námět a parodie, na americké a anglické válečné filmy. Válečné lodě mají česká jména, podle míst v ČR, podle velikánů české historie, nejlepší letadla a válečn lodě vyrábí české firmy.. Bohužel je děj knihy příliš složitý, na osoby i techniku a než se trochu zorientujete, je tu (poněkud zjedodušený) závěr knihy. Cením si originality, neotřelých nápadů kulatého pána,, jako že češi učí Anglické piloty, přistávat na letadlové lodi, ale další pokračování už číst nebudu.

    Kniha, Brokilon, 2022, 9788074565199

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora