Petr Uličný: bouřlivák John E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Petr Uličný, legendární John, vypráví o svých hráčských začátcích, o své trenérské kariéře, která byla pěkně spletitá, protože kvůli své „komunikativnosti“ vystřídal několik klubů, a nevyhýbá se ale ani vyprávění o svém soukromí a milované rodině. Autor sleduje kariéru tohoto rodáka z Kroměříže, mapuje jeho úspěchy a neúspěchy, ale zároveň nechá… Přejít na celý popis

Robert Galbraith: Černočerné srdce Robin Ellacottová a Cormoran Strike se pouštějí do pátrání… a brzy objeví zcela nové podoby zla. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Petr Uličný, legendární John, vypráví o svých hráčských začátcích, o své trenérské kariéře, která byla pěkně spletitá, protože kvůli své „komunikativnosti“ vystřídal několik klubů, a nevyhýbá se ale ani vyprávění o svém soukromí a milované rodině.

Autor sleduje kariéru tohoto rodáka z Kroměříže, mapuje jeho úspěchy a neúspěchy, ale zároveň nechá v plné síle působit opravdovost a ohromný zapálení, se kterým Bouřlivák John všechno prožívá. Z každé věty na nás dýchne osobitost a nesmírná autenticita, kterou si dokázal získat sympatie svých přátel a kolegů, ale kterou i mnohé z nich popudil. Mozaiku profesního a osobního života „nepřeslechnutelného“ trenéra doplňují svými postřehy jeho kamarádi a kolegové, například Pavel Vrba nebo Karel Brückner.

Jaké byly začátky Petra Uličného? Proč se mu říká John? Co o něm říkají jeho spoluhráči a přátelé a jak ho vidí jeho žena? Kdy si zazpíval s Pavlem Bobkem? V čem vidí naději pro český fotbal?

Přečtěte si, co všechno na sebe Bouřlivák John prozradil a proč se neodmyslitelně zapsal do fotbalové historie a do srdcí všech milovníků fotbalu.

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
332
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Michal registrovaný uživatel

    Perfektní vtipné příběhy

    Kniha, XYZ, 2015, 9788075050915

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora