Nemrtvá zbraň

Autor Yoon Ha Lee

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vyvrcholení military space opery Mašinerie říše Šaos Jedao je při vědomí… … a nic není takové, jak si pamatuje. Je opět mladým, neznámým kadetem v těle mnohem staršího muže, generála velícího elitnímu sboru. A také nejobávanějším i nejzatracovanějším mužem v celé galaxii. Jedao má od hexarchy nirai Kujena rozkaz znovu dobýt roztříštěné kusy… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vyvrcholení military space opery Mašinerie říše

Šaos Jedao je při vědomí…

… a nic není takové, jak si pamatuje. Je opět mladým, neznámým kadetem v těle mnohem staršího muže, generála velícího elitnímu sboru. A také nejobávanějším i nejzatracovanějším mužem v celé galaxii.

Jedao má od hexarchy nirai Kujena rozkaz znovu dobýt roztříštěné kusy hexarchátu. Jenže si vůbec nepamatuje, že byl kdy vojákem, natož generálem, a kelští vojáci pod jeho velením ho nenávidí kvůli nějakému masakru, ale on si nevzpomíná, že by něco takového spáchal.

Kujenova přátelskost nedokáže zakrýt skutečnost, že nirai Kujen je tyran. A co je horší, Jedaa a Kujena se snaží zničit nepřítel, který o Jedaovi ví víc než Jedao sám.

–––

Nemrtvá zbraň je vším, co jsem si od vyvrcholení této série přál. Leeova Mašinerie říše je díky tomu jedním z vrcholů sci-fi této dekády a veškerou chválu si zaslouží.
Tor.com

Nejoriginálnější military sci-fi posledních let. Poprvé po dlouhé době někdo vymyslel v žánru military něco zcela nového.

 — Fantasymag o knize Liščí gambit

Sdílet 0

série
Mašinérie říše 3. díl z 3
Další ze série
1. Liščí gambit
2. Krkavčí lest
3. Nemrtvá zbraň
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
423
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda