Nejistá oběť E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Suzi udělala něco hodně špatného. A teď za to platí. Těhotná a vystrašená žije se svým žárlivým manželem Nickem v chalupě na samotě.Když se do jediného domu v okolí přistěhuje Nora, Suzi je za novou kamarádku vděčná. Tak moc, že se jí chystá svěřit tajemství, které ji tíží. Ale Nora je jiná, než se na první pohled zdá. Je možné, aby už věděla, co… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Suzi udělala něco hodně špatného. A teď za to platí. Těhotná a vystrašená žije se svým žárlivým manželem Nickem v chalupě na samotě.

Když se do jediného domu v okolí přistěhuje Nora, Suzi je za novou kamarádku vděčná. Tak moc, že se jí chystá svěřit tajemství, které ji tíží. Ale Nora je jiná, než se na první pohled zdá. Je možné, aby už věděla, co Suzi provedla?

Elle tráví den za dnem ve svém dokonalém domě, zcela pohlcena rolí ukázkové manželky. Ale když se dozví o manželově zradě, začnout ji znovu pronásledovat dávné události, na které by nejraději zapomněla. Udělá cokoli, aby zůstaly utajeny, i kdyby to znamenalo vraždu. Koneckonců, nebylo by to poprvé...

Tyto ženy, zamotané do svých tajemství a lží, si brzy uvědomí, že mají společného víc, než by si dokázaly představit. Když je šokující událost svede dohromady, jejich životy se navždy změní.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Kristýna Odstrčilová registrovaný uživatel

    Jde o příběh psaný primárně z pohledu tří žen - Suzi, Nora a Elle. Každá je úplně jiná, každá má nějaký svůj životní příběh, ovšem jedno je spojuje,.. Každá z nich má také své tajemství a ne vždy je bezpečné, aby se dostalo na povrch.. Jedna zná druhou, aniž by o tom ta druhá tušila,...Suzi v Noře najde svoji kamarádkou, kterou na samotě, kam se přestěhovala, velmi potřebuje a je za ni neskutečně vděčná. Možná by jí to své tajemství i svěřila, jenže,... Celý příběh se prolínají témata vztahů, manželství, zrady, přátelství,.. Kniha má krátké kapitoly, kde se střídají pohledy hlavních postav a jsou zasazeny do různých časových úseků. Krátké kapitoly zajistily to, že jsem chtěla číst pořád dál a dál, abych se dozvěděla příběh druhé ženy a jak to všechno bude pokračovat. V knize určitě nechybělo napětí a zvraty, závěr knihy jsem rozhodně nečekala, ale bylo to pro mne takové ,,vlažné", kdy jsem si neřekla: ,,tyjo, tak to jsem ale rozhodně nečekala, to je mazec". Na druhou stranu se mi líbí, že ač v knize dojde k nějakému rozuzlení, mám pocit, že příběh končí, tak se tam objeví nový zvrat, který příběhy začne prolínat dál a dál,... Za mne doporučuji :)

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027703548

  • 4 z 5 hvězdiček Ondřej Haken registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Rozhodně netradiční detektivka. Nejen severský styl, ale také prolínání různých pohledů tří různých postav. Stále stupňované napětí. Stojí rozhodně za přečtení.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027703548

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda