Nebát se přát si E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Blanka Milfaitová je známá marmeládová královna a úspěšná autorka dvou kulinářských cestopisů, ve kterých mísí zážitky z odlehlých regionů naší planety s recepty na nejlepší marmelády světa a lokální pokrmy. Tentokrát Blanka vyrazila do oblastí, kde jí sice nehrozí únos nebo útok nebezpečné šelmy, ale kde se musí pohybovat podobně obezřetně jako… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Blanka Milfaitová je známá marmeládová královna a úspěšná autorka dvou kulinářských cestopisů, ve kterých mísí zážitky z odlehlých regionů naší planety s recepty na nejlepší marmelády světa a lokální pokrmy. Tentokrát Blanka vyrazila do oblastí, kde jí sice nehrozí únos nebo útok nebezpečné šelmy, ale kde se musí pohybovat podobně obezřetně jako při procházce minovým polem: nejnovější putování ji zavádí do světa literatury. V literatuře jde především o sílu a váhu slov, a Blanka podobně jako ve svém životě nevsadila ani zde na jistotu a bezhlavě se vrhla do hlubin své duše a života, aby z nich na světlo vytáhla padesát jedinečných příběhů o hledání štěstí v životě.

Sdílet 0

Nakladatel
Mladá fronta
jazyk
čeština
Počet stran
300
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka registrovaný uživatel

    Krsáně vypadající knížka. S některými myšlenkami se dokážu ztotožnit. Problém ale je občasná zmatenost (autorky, korektora).

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020444622

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Šrámková registrovaný uživatel

    Chvilkama jsem se ztrácela, žádný uvozovky, tak jsem se občas vrátila, ale s tim jsem žádnej problém neměla. :) bylo tam pár kapitol, ke kterým se ještě vrátím, jak byli pěkný.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020444622

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda
Další knihy autora