Modrotisková pohádka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vašíkův tatínek je barvíř. Jenže mu nedorazila dodávka indigovníku – a bez něj nebude žádný modrotisk! Co teď? Naštěstí se Vašík náhodou ocitne v modrobílém království, kde potká motýla modráska, modrého ježka Azura, vílu Rozárku a také princeznu Indigo. Ta mu přislíbí zásoby indigovníku, jen musí splnit tři úkoly. Podaří se to Vašíkovi? Jakou… Přejít na celý popis

Bobří bráchové! Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vašíkův tatínek je barvíř. Jenže mu nedorazila dodávka indigovníku – a bez něj nebude žádný modrotisk! Co teď? Naštěstí se Vašík náhodou ocitne v modrobílém království, kde potká motýla modráska, modrého ježka Azura, vílu Rozárku a také princeznu Indigo. Ta mu přislíbí zásoby indigovníku, jen musí splnit tři úkoly. Podaří se to Vašíkovi? Jakou roli sehraje písnička jeho maminky? A co se v modrobílém království naučí o modrotisku i o tom, jak je důležité držet pospolu?

Sdílet 0

Nakladatel
Pointa Publishing
jazyk
čeština
Počet stran
80
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Simona registrovaný uživatel

    Krásná kniha s poutavým příběhem, doplněná o krásné ilustrace, které vtáhnou do děje. Dětem se moc líbilo zpracování modrotiskového světa a také hlavní hrdina - Vašík. Knížka přibližuje i povolání barvíře, které není úplně běžné. Rozhodně doporučuji.

    Kniha, Pointa, 2020, 9788076502390

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda