Mezi nimi E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Intimní zpověď sester Magdy, Ivy, Kristýny a jejich matky Milady, která chce pro své dcery jen to nejlepší, odmítá ale vidět, co ve skutečnosti chtějí ony. Když jim do života vstoupí David, už tak vyhrocené rodinné vztahy prochází zkouškou, kterou nelze přestát bez šrámů. Jaká tajemství před sebou skrývají? A jak se vyrovnají s následky svých… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Intimní zpověď sester Magdy, Ivy, Kristýny a jejich matky Milady, která chce pro své dcery jen to nejlepší, odmítá ale vidět, co ve skutečnosti chtějí ony. Když jim do života vstoupí David, už tak vyhrocené rodinné vztahy prochází zkouškou, kterou nelze přestát bez šrámů. Jaká tajemství před sebou skrývají? A jak se vyrovnají s následky svých rozhodnutí?

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha Mezi nimi je uragán emocí. Po celou dobu čtení myslím na všechny sestry i matku. Kristýna, Magda a Iva. Maminka Milada. Střídá se vyprávění jednotlivých sester. Zásť a nepochopení mezi nimi. Nejméně sympatická je mi Kristýna s Miladou, jenže postupně při odhalování jejich příběhu chápu i je. A není mi z toho dobře. Něco na způsob, obuj si mé boty a pak suď můj život a moje rozhodnutí. Milada měla Kristýnu a pak Magdu. Svého muže Frantu měla ráda, ale milovala Petra…Petr měl ale ženu a syna Davida. David vstoupí do života všem jejím třem dcerám. Milada ho nemůže vystát, připomíná jí zradu dávné lásky. Dozvídáme se vzpomínky všech sester, Iva byla neplánovaná, mnohem později než její sestry. Možná i tím k ním má složitější vztahy. A David už tak komplikované vztahy rozvíří ještě víc. Jirka, manžel Magdy je snad nejrozumnější postava z knihy. Spolu mají dceru Hedu, která vnáší do rodiny slunce, hlavně babičce Miladě. Tolik trefných situací ze života a z mého okolí. A zbytečných věcí, které nevědomky děláme. A lásce se poručit nedá. Chápala jsem pocity každé jednotlivé ženy. Bolestná kniha, kterou ale hltáte. Přemýšlíte o životě. A na konci máte slzy v očích. Já alespoň měla.

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724964

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh matky a jejích tří dcer. Jejich vztahy jsou složité a vyhrocené, každá si žije svůj život a když se protnou s ostatními, nevzejde z toho nic dobrého. Každá má svá tajemství a raději by neměla být odhalená. Mám moc ráda příběhy ze života, příběhy o rodinách, kde to není úplně v pořádku, příběhy o mezilidských vztazích, takže mě tato kniha okamžitě zaujala a já si v ní našla to své. Čtyři ženy, ač jedna rodina, na první pohled je každá jiná (možná, že i na ten druhý). Ukáží nám svůj pohled nejen na život, ale hlavně na vyhrocené rodinné situace. Tím, že se střídají ve vyprávění, vidíme do hlavy každé z nich a z jednotlivých střípků si poskládáme celý příběh, který je protkán mnoha tajnostmi. Ze začátku mi příběh přišel poněkud zdlouhavější, ale jak děj gradoval, v druhé polovině už jsem knihu nemohla odložit a potřebovala jsem dočíst až na konec. Úplně mě to pohltilo a já potřebovala vědět, jak se z toho začarovaného kruhu dostaneme. Ač mě jedna z postav od začátku neskutečně štvala, a to, jakože až tak, že bych nejraději její kapitoly vynechala, musím říci, že si příběh ke mně našel cestu, přenesly se na mě emoce, dokázala jsem ho prožít společně s Magdou, Ivou, Kristýnou a Miladou. Navíc tím, že je to příběh ze života, se můžete třeba i v některé ze situací potkat. Já sama jsem se v určité části našla a hned mi to bylo bližší. Ač mám drobné připomínky, tahle kniha rozhodně stojí za pozornost, obzvláště, pokud rádi čtete o nelehkých rodinných vztazích.

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724964

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda