Legendy mladé Libuše E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Náhodný výlet údolím Ohře přivádí jasnozřivou servírku Líbu na vrchol kopce, kde kdysi stávalo slovanské hradiště. Tam v záblescích obrazů začíná zachycovat události dávno minulé... Prozkoumává okolí hradiště a ve svých vizích přitom sleduje osudy dívky Lipky na útěku z avarského zajetí. Současná Líba začíná žít ve dvou časových rovinách. Přijímá… Přejít na celý popis

Puzzlemánie Máte rádi puzzle? DINO teď přináší PUZZLEMÁNII se slevou 50 % online i v prodejnách Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Náhodný výlet údolím Ohře přivádí jasnozřivou servírku Líbu na vrchol kopce, kde kdysi stávalo slovanské hradiště. Tam v záblescích obrazů začíná zachycovat události dávno minulé... Prozkoumává okolí hradiště a ve svých vizích přitom sleduje osudy dívky Lipky na útěku z avarského zajetí. Současná Líba začíná žít ve dvou časových rovinách. Přijímá práci uklízečky v Gendrocentru, kde zblízka sleduje formální aktivity dnešního "předvoje" žen, a její vize rozpadu párového světa ji přivádí k zamyšlení o podstatě ženskosti. Současně si doplňuje znalosti historie a splývá s dávnou sestřičkou Lipkou, která se staví do čela povstání žen proti avarské nadvládě. Obě Libuše se přes propast času navzájem ovlivňují a inspirují.   

LEGENDY MLADÉ LIBUŠE jsou druhou knihou Z ILUSTROVANÉ ŘADY INTELIGENTNÍHO HUMORU. Předchází POLOČAS NAJÁD, volně navazuje SÁMOVA ŘÍŠE ŽEN.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Budeč
jazyk
čeština
Počet stran
268
datum vydání
1.01.0000

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 69 Kč Nápověda
Další knihy autora