Ladič E-kniha
Ladič - Anna Vovsová Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Píše se rok 2001. Ivan přijíždí z emigrace do Čech. Ne však aby se vrátil, na to už v Novém světě příliš zakořenil, ale aby překvapil svou matku a ve starém bytě, který si pronajme, oslavil její osmdesátiny. Ivan povolá Ludvíka, aby naladil matce klavír, jako to dělával kdysi. Vyhledá svou dětskou lásku Alici a oba chvíli předstírají, že je možné… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Píše se rok 2001. Ivan přijíždí z emigrace do Čech. Ne však aby se vrátil, na to už v Novém světě příliš zakořenil, ale aby překvapil svou matku a ve starém bytě, který si pronajme, oslavil její osmdesátiny. Ivan povolá Ludvíka, aby naladil matce klavír, jako to dělával kdysi. Vyhledá svou dětskou lásku Alici a oba chvíli předstírají, že je možné vrátit čas. Minulost ale nejde zkopírovat a přesadit do současnosti. Stejně jako ji nelze vytěsnit, škrtnout, utéct před ní na druhý konec světa nebo kamsi hluboko do svého nitra.

Sdílet 0

Nakladatel
Knižní klub
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krasna kniha. Vzhledem k cene za jakou jsem kupoval jsem toho mnoho necekal, ale bylo to velmi mile prekvapeni. Velmi dobre psychologicky propracovane postavy, pribeh je uzasny i styl vypraveni. Preskakovani mezi minulosti a soucasnosti je velmi citlivy a nenasilny, plynule vypraveni prejde ve vzpominky. Je to romanticky pribeh o temnych vecech. Moc se mi libi jak je pribeh vyobrazen, nehodnoti, neodsuzuje. Pribeh o vine, trestu a odpusteni - ktera vsak v pribehu chybi. V pribehu chybi odpusteni, ale presto bych rekl ze pribeh je prave o odpusteni, o tom ze odpusteni je dulezitejsi nez trest.

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024258256

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie L. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha nebyla špatná ale velký problém mi dělalo to přeskakování z minulosti do současnosti a naopak. Bylo to psáno dohromady, žádné upozornění v kterém čase se zrovna nacházíme a to mě poněkud mátlo. Asi bych si tu knihu vychutnala více kdyby byla psána trochu přehledněji. Ale i přesto mě kniha bavila a zajímalo mě rozuzlení příběhu.

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024258256

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 140 Kč Nápověda