Krverůž E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Rune je nadaná zpěvačka s andělským hlasem, která ale pro svůj talent velice trpí. S nadějí, že jí odborníci pomůžou, začne chodit na uměleckou konzervatoř Krverůž. Nejenže je tato škola tajemná, dokonce se proslýchá, že v ní straší proslulý fantom Opery. A čím více Rune školu poznává, tím spíše tomu věří. Ve snu ji navštěvuje tajemný a… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rune je nadaná zpěvačka s andělským hlasem, která ale pro svůj talent velice trpí. S nadějí, že jí odborníci pomůžou, začne chodit na uměleckou konzervatoř Krverůž. Nejenže je tato škola tajemná, dokonce se proslýchá, že v ní straší proslulý fantom Opery. A čím více Rune školu poznává, tím spíše tomu věří. Ve snu ji navštěvuje tajemný a okouzlující houslista, který zná všechna její tajemství a učí ji zpívat. Dokáže ji zachránit, anebo se stane její zhoubou?

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
464
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.6 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček adask2000 registrovaný uživatel

    Zpočátku jsem byla mimo, autorka neustále opakovala některé fráze (Rubíny zážitky až tak, že přestávaly být "uvěřitelné"). Celkově se mi kniha líbila mnohem míň než Šeptání, do kterého jsem se tak dokonale zamilovala. Možná je to prostředím střední školy, tudíž všude jsou klasické puberťácké problémy, nebo taky tím, že se v knize začalo něco doopravdy dít až tak v polovině. Také mě trochu mrzela podobnost s Šepotáním na začátku knihy (tajemný "mistr", který hlavní hrdinku navštěvuje ve snech, všude zrcadla, že kterých ji pozoruje...mno) - ale tohle jsem si tam asi sama hledala :D Přesto jsem si Trna/Etalona velmi oblíbila, nakonec i Rune ale hlavně Ďábla. Rozhodně to byl skvělý nápad a rozhodně nebyl zle provedený, jen rozjezd byl opravdu slabý (pro mě tedy). Taky se mi líbilo, že se autorka vyhnula milostnému trojúhelníku, to mě tak potěšilo, že bych ořivřela oči i před těmi předvídatelnými situacemi a romantickými klišoidními situacemi. Krverůž dobrý, ale Šeptání zůstává srdcovou záležitostí.

    Kniha, CooBoo, 2017, 9788075443892

  • 2 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Přečíst tuto knížku pro mě byla opravdu dřina. První polovina byla téměř o ničem a styl psaní mi prostě nesedl.

    Kniha, CooBoo, 2017, 9788075443892

  • 3 z 5 hvězdiček Anička registrovaný uživatel

    Bomba přečetla jsem i šepotání a jsem nadšená

    Kniha, CooBoo, 2017, 9788075443892

  • 2 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Krverůž (v originále RoseBlood) je moderní převyprávění známé klasiky Fantom opery, které vás přenese do světa tajemných operních domů a láskyplných melodií. Hned na začátek se musím přiznat k jedné věci. Od knihy jsem měla až přehnaně vysoká očekávání. Anita Grace Howard nabízí poměrně zajímavé myšlenky o osamělosti, hledání vlastní identity a boji se svými vlastními démony. Škoda jen, že příběh po celou dobu klouže po povrchu a slibné téma autorka nedokázala dostatečně rozvinout.. ano, sice vzbuzuje zájem o to, jak se Rune vyrovnává s prokletím, avšak v celkovém kontextu mi chyběla nějaká větší originalita a hloubka. V tomto bodě bych ráda zdůraznila, že jsem se opravdu snažila najít jakékoliv (i sebemenší) spojení nejen s autorkou, ale i hlavní hrdinkou. Bohužel se tak nestalo. Rune na mě v mnoha ohledech působila nevěrohodně a nepříjemně. Její rozhodnutí, jednání.. vše ohledně její osoby se mi zdálo iracionální a nejednou jsem se musela ptát, co jí vlastně vede k takové absurditě. Zkrátka jsem si k ní nedokázala najít žádnou emotivní spojit. Možná kdyby jí autorka vytvořila trošičku komplexněji, měla bych jí rada. Ale Rune jako hlavní protagonistce chybí vnitřní motivace a působí spíše jako pasivní pozorovatelka, což je veliká škoda. Pokud se zaměřím na samotný příběh, tak i zde se s Anitou G.Howard zásadně rozcházíme. Začátek je poměrně zdlouhavý, děj je předvídatelný s notnou dávkou klišé, plný přeplácaných vět a zdánlivě nadbytečných popisů. I přesto, že kniha není dokonalá, nabízí několik zajímavých aspektů, které především mladší či nenároční čtenáři dozajista ocení.

    Kniha, CooBoo, 2017, 9788075443892

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka Vyhlídalová registrovaný uživatel

    Miluju Fantoma opery, hlavně z toho důvodu jsem si chtěla knihu přečíst. Bohužel se mi teda ale moc nelíbila. Měla jsem problém ji vůbec dočíst.

    Kniha, CooBoo, 2017, 9788075443892

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora